“VORES MÅL ER IKKE AT SAVE EN PRIVAT SOCIALRÅDGIVER OVER”

“VORES MÅL ER IKKE AT SAVE EN PRIVAT SOCIALRÅDGIVER OVER”

 

“Du har været i hænderne på den mest sandhedssøgende og objektive journalist på hele Avisen Danmark.”

 

“Artiklerne vil handle om flere private socialrådgivere og klienter (ikke dine)”

 

“Med alt respekt kommer du ikke til at fylde…”

 

Nogenlunde sådan faldt de fire citater fra chefredaktøren på Avisen Danmark, efter at jeg var blevet interviewet af den såkaldte “sandhedssøgende og objektive” journalist.

 

Jeg synes egentligt bare, at jeg vil lade disse citater stå for sig selv…

 

Men jeg kan da tilføje, at jeg nu har en 17 sider lang klage + endnu flere siders bilag til behandling i Pressenævnet.

 

Den ansvarshavende chefredaktør for Avisen Danmark har efterfølgende anmodet om at få svarfristen på syv dage forlænget grundet “sagens omfang”. Oh really!

 

Om jeg tror på retfærdighed. Næhh

 

Til gengæld vil jeg gerne sige tusinde tak for den fantastiske store opbakning, jeg har mødt på mine forskellige platforme på de sociale medier med en samlet følgeskare på 18.000 personer. Og tak for mails og private beskeder.

 

Ikke mindst tusinde tak for den tillid og opbakning jeg er blevet mødt med fra mine tidligere og nuværende klienter. De kan, som jeg selv, heldigvis ikke genkende beskrivelsen af mig i artiklen.

 

TAK

 

Jeres allesammens opbakning betyder alverden for mig, og den gør, at jeg også ønsker at fortsætte som privatpraktiserende socialrådgiver med fokus på at hjælpe syge ud af jobcentrenes kløer.

 

Og jeg ønsker stadig at være et talerør og dermed også bidrage til at sætte en ny og bedre retning for sygdomsramte i systemet.

 

For lad os holde fokus på bolden.

 

Det er ikke private socialrådgivere, men til gengæld det system der i årevis fastholder og nedbryder mennesker, der er problemet.

 

Jeg håber derfor også, at min anmodning om at få en ny chance – at få et nyt møde sat op med formanden for ekspertgruppen – vil blive imødekommet. Og jeg håber også, at invitationen med vores beskæftigelsesminister stadig står ved magt.

 

I morgen mandag skal jeg interviewes af en journaliststuderende med fokus på syge i jobcentrene.

 

Det lover jo godt.

 

Og det er bestemt noget, jeg vil prioritere. Jeg vil nemlig gerne bidrage med alt min viden på området. Og ærligt talt så vil jeg også gerne klæde de kommende journalister bedre på ift., hvordan man begår lødig, konstruktiv og kritisk journalistik.

 

Det er der hårdt brug for, hvis journalistikken skal flytte noget og bidrage til en bedre verden.

Af samme årsag kan jeg også snart præsentere mit eget medie, Systemet under lup.

 

Stay tuned

 

Kærligst

Marianne Stein

Journalist og privatpraktiserende socialrådgiver

 

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top