FOREDRAG

Sådan én er jeg jo ikke

Om at blive sygemeldt, møde systemet – og om at rejse sig igen

Hvordan kommer man igennem et forløb i jobcentret som et helt menneske? De fleste af os lever i sikker forvisning om, at velfærdssamfundet holder hånden under os, hvis uheldet er ude, og vi får brug for hjælp. Men flere og flere oplever at møde et uoverskueligt system og en opslidende sagsbehandling, som kun gør dem mere syge.

Indtil en ulykke i 2012 havde Marianne Stein et helt almindeligt liv med familie, maratonløb og en karriere som socialrådgiver i en kommunal familieafdeling. Men fra den ene dag til den anden blev det travle liv byttet ud med en stresset tilværelse som patient og klient.

 

Marianne Stein fortæller om sit møde med systemet og giver sine bedste råd til, hvordan man undgår de omveje, hun selv blev ført ud på.

Marianne Stein er i dag forfatter, debattør og privatpraktiserende socialrådgiver. Hendes fortælling er en tiltrængt opsang til politikere og embedsmænd og bidrager med et mere nuanceret syn på mennesker, der af forskellige årsager er langtidssygemeldte og har brug for velfærdssamfundets hjælp.

(Foredraget kan skræddersyes, alt efter om det er et privatarrangement, på uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, foreninger mv. )

booking

Bliv inspireret til at stå stærkere i din sag

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Booking af foredrag

error: Alert: Indholdet er beskyttet !!