fbpx

FOREDRAG

Sådan én er jeg jo ikke

(Mit foredrag kan skræddersyes, alt efter om det er et privatarrangement, på uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, foreninger mv. )

Jeg er aktuel med bogen “Sådan én er jeg jo ikke”, der udkommer til efteråret 2020.

Jeg levede det gode middelklasseliv med et job som myndighedsrådgiver. Jeg var karrierekvinde, småbørnsmor, gift, husejer. Jeg havde styr på mit liv – lige indtil den dag, hvor jeg blev ramt af en ulykke. 

Fra den ene dag til den anden blev jeg klient i et system, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde regnet med, jeg skulle få brug for. For sådan én er jeg jo ikke. 

Det var skamfuldt, da jeg måtte forlade arbejdsmarkedet som 33-årig for noget så diffust som et piskesmæld, der ikke engang kunne ses på et scanningsbillede. 

Mit foredrag er en fortælling om mit møde med systemet som socialrådgiver på den anden side af bordet, og om min kamp for at få en plads på arbejdsmarkedet igen i et system, der var ufleksibelt og ikke ville lytte.

Jeg inddrager min erfaring fra mit arbejde som privatpraktiserende socialrådgiver, hvor jeg efterhånden har mødt mange sygemeldte, som har kørt sig selv for hårdt alt for længe, når de har en sag i et jobcenter. Fordi skammen over at have brug for hjælp fra det offentlige overtrumfer deres egenomsorg. Det er svært at sige nej, til andre for at sige mere ja til sig selv og sit helbred. For det er de færreste som vil beskyldes for at være en dovne-Robert-type. 

Foredraget er med til at bryde tabuet og fjerne foredommene om at blive sygemeldt og have brug for hjælp fra systemet – og hvor jeg vil dele ud af min viden om hvordan du kan komme videre som sygemeldt. 

Det er interessant for både dig, der har en sag i jobcenteret, er pårørende eller interesseret i samfundsforhold. Men det er i høj grad også interessant for dig, der er socialrådgiver, læge eller på anden måde arbejder med mennesker i sårbare situationer.

En aften om skygger – Er du det sted i dit liv, hvor du gerne vil være?

Jeg kan også bookes til en venindeaften, hvor jeg kommer hjem til dig og dine veninder til “En aften om skygger”. Her vil jeg introducerer jer for Jungs skyggebegreb, som et stærkt psykologiske værktøj. Jeg vil desuden fortælle om min egen rejse med skyggerne. Herunder hvad skyggearbejdet har betydet for mig ift. at være sygemeldt, og vejen igennem jobcentret, og til at træde ud som privatpraktiserende socialrådgiver.

Foredraget er ikke kun målrettet sygemeldte, men er for alle, som ønsker at tage nye skridt i deres liv.

booking

Bliv inspireret til at stå stærkere i din sag

Scroll til toppen

Booking af foredrag

error: Alert: Indholdet er beskyttet !!