fbpx

Stein & Team

Faglig baggrund

Marianne Stein, født 1978, forfatter, debattør og privatpraktiserende socialrådgiver. 

Marianne Stein har siden 2017 været ansat som privatpraktiserende socialrådgiver hos Stein Consulting. 

Hun debatterer jævnligt i medierne om beskæftigelsesområdet og i august 2020 udkom hun med bogen, Sådan én er jeg jo ikke

 

Marianne Stein er uddannet Professionbachelor som Socialrådgiver på Aalborg universitet i 2008.

Efter endt uddannelse blev hun ansat som socialrådgiver i en børne- og familieafdeling i Aalborg Kommune frem til udgangen af 2013.

Hun har derudover arbejdet med rådgivning og samtaleforløb i Mødrehjælpen.

I 2016-17 tog hun efteruddannelser i psykologi og i socialjura indenfor beskæftigelsesområdet. 

Marianne Stein

privatpraktiserende socialrådgiver

Fra myndighedsrådgiver til privatpraktiserende socialrådgiver

I 2012 blev jeg påkørt to gange indenfor fire måneder og blev langtidssygemeldt med skader efter piskesmæld. Jeg kom med andre ord på den anden side af bordet. 

Med mit kendskab til systemet, min erfaring og ikke mindst faglighed, tog jeg sagen i egen hånd som socialrådgiver og virksomhedskonsulent. Jeg fik bevilliget fleksjob to et halvt år efter ulykken.

Det har været en stor øjenåbner for mig at opleve systemet fra den anden side af bordet.

Men min egen rejse har ikke været forgæves, for i dag er jeg den, jeg selv stod og manglede i 2013-2016. 

Jeg mener derfor også, at jeg har de bedste forudsætninger for at hjælpe netop dig gennem jobcentrets til tider meget snørklede veje. Både ud fra min faglighed, men bestemt også fordi jeg har gået vejen selv og mærket systemet  på egen krop.

Jeg har selv oplevet at blive mere syg af systemet, at min arbejdsevne nærmere blev afviklet end udviklet. At det i høj grad handlede om at have Den Gule Førertrøje på for at komme igennem.

Efter jeg fik bevilliget fleksjob i 2015, med kun fire timers arbejdsevne, stod det også hurtigt klart for mig, at det var meget svært at få et job.

Det lykkedes mig at få en praktikplads hos Mødrehjælpen som socialrådgiver i deres rådgivningsfunktion.

I Mødrehjælpen blev jeg meget optaget af de mange, særligt kvinder, som var fastlåst i systemet på kontanthjælp og med svære og komplekse helbredsproblemer eller andre problemstillinger.

Jeg mener ikke, at man som syg skal sidde fast på kontanthjælp. Det er bare ikke godt nok!

Det blev til en længerevarende praktikperiode, og efterfølgende fortsatte jeg som frivillig indtil min ansættelse i Stein Consulting i januar 2017.

Jeg kæmper i dag for, at syge kommer mere skånsomt og humant gennem jobcentret – som et helt menneske, via mit arbejde som privatpraktiserende socialrådgiver, debattør og foredragsholder . 

Mit Team & samarbejdspartnere

Jeanette Barchow

SoMe- ekspert

Jeanette er virksomhedens SoMe-ekspert, og hun tager sig af tekster og planlægning i forhold til SoMe samt bloggen. Derudover sørger Jeanette også for en række administrative – og P.A. opgaver. Jeanette Barchow er oprindeligt uddannet pædagog og har selv været igennem kommunens opslidende sagsbehandling, da hun tilbage i 2015 blev langtidssygemeldt. Jeanette blev i 2019 tilkendt fleksjob Jeanette har stor interesse i de sociale medier og har selv brugt dem flittigt under sit forløb til at fortælle om livet med kroniske smerter i en ung alder – på godt og ondt.

Anders Jespersgaard

Web-administrator

Anders Jespersgaard er Stein Consultings solide Web Administrator. Han sørger for at alt min kommunikation bliver visuelt formidlet her på siden samt i mit nyhedsbrev. 

Anders er også indehaver af Webven.dk. Dagligt hjælper han mange andre med at stå stærkere i den digitale verden – herunder at få deres værdier frem på deres hjemmeside.

Anders fortæller:
“Marianne var min første kunde, da jeg stadig ikke havde nogen form for forretning. Hun hjalp mig med at skabe et stærkt fundament og troen på mig selv og mit arbejde”. 

I dag hjælper jeg helt nyopstartede iværksætter til store virksomheder. Mit Fokus har ikke ændret sig i takt med det går godt for min virksomhed – det er altid kunden, der er i centrum, og jeg elsker at være der for dem.

Tak Marianne for støtten og de sjove opgaver”. 

Ulla Jensen

Fotograf

Når kun det bedste er godt nok – derfor har jeg valgt Ulla Jensen som fast fotograf til billederne til min hjemmeside og blog samt Facebook-side.  

Ulla fortæller: 
“Jeg elsker mit arbejde som fotograf. Min lidenskab drejer sig ikke kun om at skabe flotte billeder – det drejer sig i høj grad om også at møde mennesket. Du skal føle dig set og hørt. 
Og hvis du føler at det er umuligt at lave gode billeder af dig, så vil jeg gerne bevise at det kan lade sig gøre – mens du faktisk har det sjovt. “

Kontakt Ulla på 91809990 eller se mere om Ulla på fotografullajensen.com

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!