Privat Socialrådgiver

få kontrollen tilbage

Sygdom eller personskade kan medføre kontroltab – og mødet med jobcentret er ingen undtagelse. 

 

Jobcentret kan være svært og uoverskueligt at navigere i og stiller også mange rigide krav til dig. Det kan skabe frustration, usikkerhed og bekymringer – og en oplevelse af umyndiggørelse. Og det kan få konsekvenser for dit forsørgelsesgrundlag, hvis du siger nej eller svarer forkert. 

 

Med professionel hjælp sikrer du dig de bedste muligheder og tager kontrollen over dit liv tilbage.

Som privatpraktiserende socialrådgiver klæder jeg dig godt på efter hjælp-til-selvhjælps-princippet – uden at gå på kompromis med kvalitet eller faglighed.

 

 

Jeg kan bistå dig med coaching og vejledning inden dit møde med jobcentret, og hvis du ønsker det, kan jeg også gå med dig til mødet og være med til at sikre, at alt forløber, som det skal. 

 

Når jeg bistår dig, kan du derfor være tryg i mødet med jobcentret. Du er ikke længere alene.

 

Jeg vejleder inden for:

"Uden hjælp fra den private socialrådgiver, Marianne Stein, havde to sygemeldte kvinder mistet deres ydelser fra kommunen. Den private rådgiverhjælp er nødvendig, indtil politikerne bliver klogere og Jobcentrene mere humane, lyder det fra Marianne Stein."
Morten Svith
Journalist

HVORFOR vælge mig?

Udover at jeg har over syv års erfaring som privatpraktiserende socialrådgiver, så har jeg også selv oplevet systemet fra den anden side af bordet efter en ulykke.


Jeg har et godt kendskab til forvaltningsprocedurer qua min faglighed og erfaringer, og jeg har indsigt i, hvad det vil sige at være i en sårbar situation, miste fodfæste i livet – og have brug for at række ud efter hjælp. 

I alt det utrygge, man pludselig oplever med sygdom og systemkrav, skaber det til gengæld tryghed at være klædt godt på til mødet med jobcentret. 

Derfor gennemgår jeg først og fremmest din sag. Herefter afholder vi et formøde på baggrund af dine sagsakter. Vi tager en dialog og en forventningsafstemning om, hvad der er dine ønsker, og hvad du har af muligheder, samt hvad dit mål skal være.


Det skaber tryghed – en tryghed, der skal være bærende for et godt og konstruktivt forløb og for at opnå de bedste resultater.

Køb BOGen;
SÅDAN ÉN ER JEG JO IKKe

"Marianne har været en uvurderlig støtte/sparring i mit forløb. Hun var lige præcis den fagperson, jeg havde brug for, for at holde mig oppe i samarbejdet med jobcentret. Marianne er super dygtig fagligt og lader sig ikke stoppe af autoriteter og middelmådig sagsbehandling..." ..."Jeg er nu videre fra jobcentret og ansat i det bedste fleksjob. Mange tusind tak for samarbejdet til Marianne”.
Sandra Rosenkilde
Pædagog

Jeg gør en dyd ud af at klæde min klient bedst muligt på til mødet med forvaltningen. For din sag er også min sag.

bemærk

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Scroll to Top