fbpx

SÅDAN ÉN ER JEG JO IKKE

”Jeg ville være og have det hele. Jeg havde en mand, to små børn, hus, job og så løb jeg maraton. Det var et liv i overhalingsbanen, hvor jeg kørte i rasende fart. Lige indtil den dag, hvor en bil kørte ind i mig…

Det blev til over fire år i et system, hvor jeg gik fra at være et menneske til at være et journalnummer. Jeg oplevede kontroltab, særligt da jeg mistede mit job, mit forsørgelsesgrundlag og blev overladt til ægtefælleforsørgelse i 14 måneder. Jeg måtte kæmpe en kamp for at få en plads på arbejdsmarkedet igen. ”

 

Køb bogen i forsalg og få 20% i rabat. (Inden den 31. marts)

299.00 Kr.

Sygdom og ulykke rammer bredt. Det ramte Marianne Stein og det rammer sygeplejersken, revisoren, civilingeniøren, journalisten, håndværkeren og den ufaglærte. Marianne Stein har mødt dem alle i sin praksis, hvor hun også ser en overvægt af klienter med stress, angst, depression, gigt, kroniske smerter og arbejdsskader.

Ud over at sygemelde sig hos sin arbejdsgiver og læge, er det de færreste, der ved, hvad de skal gøre, og hvad de skal være forberedt på, når de skal møde jobcentret. For sygdom, og det at modtage sociale ydelser, er tabuiseret. Vi vil helst ikke tale om det.

Marianne Stein tager i sin bog hul på tabuet, ved at fortælle om sit eget møde med systemet fra den anden side af bordet. Hun beskriver desuden om et velfærd under pres efter årtiers reformer, der også er en medvirkende faktor til den forråelse, som  eksisterer i jobcentrene. Derudover er bogen fyldt med vigtig viden og redskaber, til hvad du skal være opmærksom på som sygemeldt, og hvad du selv kan gøre for at få kontrollen tilbage over din sag og ikke mindst i dit liv.

Bogen er for dig, der er syg (eller pårørende) og har fået en sag i Jobcentret – men bør også læses af alle, der interesserer sig for social- og beskæftigelsesområdet og vores velfærd.

OBS

Bogen forventes at udkomme den 17. april 2020 (Med forbehold for ændringer).

Din betaling bliver først trukket, når bogen bliver afsendt. 

error: Alert: Indholdet er beskyttet !!
Scroll til toppen