Referencer

FLEKSJOB

Sandra Rosenkilde

Marianne har været en uvurderlig støtte/sparring i mit forløb. Hun var lige præcis den fagperson, jeg havde brug for, for at holde mig oppe i samarbejdet med jobcentret. Marianne er super dygtig fagligt og lader sig ikke stoppe af autoriteter og middelmådig sagsbehandling.

“Jeg kontaktede Marianne, da jeg var meget frustreret over min sag hos jobcentret. 

Jeg oplevede at blive fejet af gang på gang, og hver gang jeg troede, at nu var vi videre i processen mod en afklaring i forhold til arbejdsmarkedet, så ændrede strategien sig fra jobcentret. Og endnu en gang stod jeg der magtesløs i forhold til afklaring af min fremtid på arbejdsmarkedet.

Det endte med, at jobcentret valgte at raskmelde mig til ingen forsørgelse, selvom der lå sygemelding fra min læge, udtalelser fra speciallæger, gennemførte operationer og en slut arbejdsevne på 12 timer ugentligt.

Jeg kontaktede her Marianne, og vi aftalte hurtigt en plan for, hvordan vi kunne gribe tingene an. Vi fik en god plan i gang, og Marianne har været en uvurderlig støtte/sparring i mit forløb. Hun var lige præcis den fagperson, jeg havde brug for, for at holde mig oppe i samarbejdet med jobcentret.

Marianne er super dygtig fagligt og lader sig ikke stoppe af autoriteter og middelmådig sagsbehandling. Hun er så vigtig en spiller på dette område, hvor man hurtigt får en fornemmelse af, at tilfældigheder og middelmådig sagsbehandling er afgørende for din fremtid.

Jeg er nu videre fra jobcentret og ansat i det bedste fleksjob, mange tusind tak for samarbejdet til Marianne”.

Anne Barchow

“Marianne Stein har været en så stor hjælp og det har været en fornøjelse at have dette samarbejde med hende”

Tina Maria
Sørensen Christensen

“Jeg har haft Marianne Stein med , hold nu op hvor har hun været guld værd.. Der er så meget vi ikke ved hvordan vi skal håndtere som borger…

Hun har guidet mig frem til mål. TUSIND tak Marianne”

Anna Marie Krogstrup Hansen

“Jeg er så taknemlig for den hjælp og støtte du og også min mand har givet under hele forløbet. 
Du er simpelhen guld værd, Marianne 
1000 1000 tak

 Så hvis du mangler en privat socialrådgiver, kan jeg varmt anbefale Marianne Stein. ”

Anja Olsen

“Sammen er vi kommet i mål med flexjob, efter en lang sej kamp.

En kæmpe stor tak til Marianne Stein som har vejledt og skubbet på, for at dette skulle lykkes. Hun har været ved min side i de svære tider, til lægebesøg, til møder og hun har banket i bordet, når det gik for vidt. Marianne er professionel, idet hun ved, hvad det vil sige, at sidde på begge sider af bordet. 
Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået Mariannes omsorgsfulde hjælp til at komme i mål. TAK “

Hanne Witting

“Hurra for Marianne der blev min redning.
Hermed mine varmeste anbefalinger til Marianne. Kun med Mariannes hjælp er 2 1/2 års mareridt i jobcenter Jammerbugt nu slut for mit vedkommende. 
Må sige at Marianne Stein er top professionel og har styr på paragrafferne, jeg har stor respekt for hendes arbejde. 
TAK for dig Marianne.”

Katarina

“Jeg er i dag indstillet til flexjob. 
Mange tak til Marianne, som deltog på rehabiliteringsmødet i dag. 
Marianne har været med mig på slutspurten det sidste års tid i modvind, op ad bakke, i bølgegang osv. Men det lykkedes med Førertrøjen på, at komme i mål.

Jeanette Stordal

En kæmpe stor TAK skal lyde til Marianne Stein, du har klædt mig på til endelig at tage “ Førertrøjen “ på, og du har til enhver tid stillet dig til rådighed og hjulpet mig til at tro på mig selv igen i et til tider svært system, hvor man let mister fodfæste.
Uden min mand og din støttende, professionelle og omsorgsfulde tilgang, var jeg ikke, hvor jeg er i dag. Så et stort skulderklap herfra til dig Marianne.”

Annette

Det har været en stor hjælp at have Marianne Stein med som støtte, både til vejledning, men også til møder hos kommunen, hvor Marianne har kommenteret fejl og mangler fra deres side samt stillet uddybende spørgsmål. 
Marianne er en sød, forstående og sympatisk person, som brænder for at hjælpe os der er i klemme.
Jeg tænker, at det er en fordel, at hun selv har prøvet systemet på hendes egen krop, og ved hvor frustrerende det ofte er”

FØRTIDSPENSION

Charlotte Pedersen

Hej Marianne

Jeg har fået den endelige bevilling af førtidspension fra 1. juli 2021.
Af hjertet tak for alt det du har gjort for mig og min familie, jeg vil altid være taknemmelig.
Du fandt tid i din kalender, da jeg stod med en raskmelding i hånden, syg og frustreret ( uden indkomst).
Du har været ved min side, vist mig vejen, støttet, rådgivet, rettet mig ind, når jeg var på vildspor, du har været en uundværlig hjælp. Du har gjort et stort arbejde for mig. (Du er en ener, der findes ikke mange af din slags)
Jeg vil blive ved at følge dig og dit arbejde.  

Hvis det var muligt, vil jeg give dig verdens største knuser.

De kærligste hilsner

Tine LArsen

“Og til dig, Marianne, har jeg slet ikke ord for hvor taknemmelig jeg er. Taknemmelig for at du ville hjælpe mig, taknemmelig for at du er så dygtig, professionel, empatisk og helt igennem ordentlig. Tusind tusind tak! Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med dit flotte og vigtige arbejde. Jeg håber at hver og en af dem der er i klemme i jobcentrene, vil få retfærdighed og en bedre fremtid. Og jeg følger spændt med i dit debattør-arbejde og din kamp for at få politikerne i tale.”

Atter engang tak, og de varmeste hilsner

Marianne Espensen

“Jeg kan fortælle, at vi i vores familie har kendskab til Mariannes meget kompetente arbejde, for Marianne hjalp en af mine pårørende, som i lige knap 20 år var blevet parkeret på kontanthjælp.

Marianne har indgående kendskab til lovstof og følger tingene helt til dørs.

Herudover vil jeg på det varmeste fremhæve Mariannes empatiske og nærværende væsen.”

Louise

“Efter mange års kamp med systemet, og nogle øv oplevelse med andre privat udbyder, kom Marianne på min sag. Helt fra dag 1 følte jeg mig i meget trygge hænder. Der var styr på tingene, styr på div. paragraffer og hvordan fremtidige forløb skulle gribes and.

Det gav mig en enorm ro at vide jeg havde Marianne med så jeg viste at tingen blev gjort helt efter bogen.

Sammen med Marianne lykkes det at nå i mål med min sag. Kan kun varmt anbefale Marianne”

Bibi Pherson

“Tak er kun et fattigt ord, men vi er dybt taknemmelige for, at Marianne Stein tog min datters sag for et par måneder siden, hun har leveret præcis det vi havde brug for.

I dag blev vores datter på 22 år ENDELIG indstillet til førtidspension.  

TAK Marianne, du er faglig dygtig, omhyggelig og skarp, men ikke mindst har du en skøn personlighed og empati som få”

Mette Bækgaard

Marianne blev min redning.
Hun iklædte mig Førertrøjen og jeg fik professionel sparring og støtte.
Marianne har arbejdet med en intens passion og ildhu for at hjælpe mig til afklaring og fred. 
Jeg kan derfor kun varmt anbefale et samarbejde med Marianne 
Det kærligste hilsner 
Mette Bækgaard.

Kontanthjælp, Ressourceforløb og
Jobafklaringsforløb

En mor skriver på Facebook

….”derfor henvendte min søn sig til Marianne Stein og gudskelov for hende.. Hun er skarp og tillidsvækkende.. Min søn kalder hende for sin “Advokat” og han stoler på hvad hun kan og gør. 
Jeg er nu mor igen og kan give min støtte til min søn uden at skulle kæmpe i fronten, for det gør Marianne for mig (og min søn)… kan kun anbefales.

KÆRLIGT INDSPARK – RÅDGIVNING

Mette Kamper-Lacoppidan

Marianne er en super dygtig og behagelig socialrådgiver med et kæmpe engagement, som jeg i  den grad kan anbefale!”

“Efter at have været involveret i en arbejdsskadesag tilbage i 2016, nåede jeg et punkt i mit sagsforløb med kommunen, hvor næste skridt så ud til at blive en raskmelding. Jeg kontaktede Marianne Stein, som hurtigt dannede sig et overblik over min sag, og rådede mig til at gå efter en forlængelse af mine sygedagpenge, det lykkedes heldigvis!

Inge

Jeg er mega lettet, fordi jeg nu føler, at jeg i Marianne har én, som rent faktisk “ser” mig og mine udfordringer, og som kan hjælpe mig.

Samtalen med Marianne Stein har sat så mange processer i gang inde i mig! 

“Jeg havde en telefonisk samtale med Marianne Stein om min sygedagpengesag. Det var første gang, jeg prøvede det, efter jeg besluttede, at det skulle mine få sparepenge simpelthen bruges på.

Jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde det! 

Det er første gang, at jeg oplevede at blive taget rigtigt alvorligt af en socialrådgiver i hele min sygeperiode. Jeg fik helt vildt god hjælp, og jeg har ikke følt mig så lettet og optimistisk ift. at tro på, at jeg rent faktisk kan få en hverdag til at fungere på længere sigt, i meget lang tid.

Det var som sagt første gang, jeg følte mig set og taget rigtigt alvorligt af en socialrådgiver. At føle mig set på den måde fik mig til at indse, hvordan jeg egentlig har det, og hvor meget jeg slås med, som de færreste kan se.”

Sisse Pia Hedegaard Larsen

Efter råd og vejledning fra Marianne, bankede jeg i bordet. Jeg tog styringen for min egen sag og SÅ skete der noget! Jeg fik min sag på rehab igen og udfaldet blev en bevilling til fleksjob. 

“Inden jeg i desperation kontaktede Marianne Stein, havde jeg været i systemet i 17 år! Jeg følte ikke jeg kom nogle vegne og fik ingen afklaring. Jeg havde følelsen af at være overset og parkeret, og at min arbejdsevne langsomt blev afviklet, mens tiden bare gik og gik. 

Jeg er nu ansat som piccoline 6 timer om ugen.
Igen 1000 tak for du tog dig tid til at lytte til mig, sparre mig og dit kærlige ”spark”.”

Mia Lysdahl Fischer

“Marianne Stein får mine varmeste anbefalinger. Ikke noget med hun er hammer dygtig fagligt, så er hun bare det mest empatiske, varme og skønne menneske. Man mærker tydeligt hun brænder for det hun laver, og uanset hvor sej og umulig kampen kan føles, så opgiver hun IKKE. Marianne kæmper til det sidste, sammen med dig”

FOREDRAG

Kirsten

“Det var en god og inspirerende aften. Nye inputs og læring. Dét er altid godt.”

Pernille

Tak for en spændende aften.  På med førertrøjen – den tog jeg bogstaveligt.
Jeg gik direkte hjem og skrev en mail til min jobkonsulent, hvori jeg udtrykte, hvad jeg har brug for .”

Susanne

“Kan kun tilslutte mig det var en fantastisk givende aften. Nye input. Føler mig virkelig klar til at hoppe i Den Gule Føretrøje.”

KÆRLIGT INDSPARK – NYHEDSBREV,
ANMELDELSER FRA FACEBOOK

Tina Rosa

”Jeg læste Marianne Stein’s Gule Førertrøje-guide inden min sidste jobprøvning var slut. Jeg sa’ endelig fra og nu er jeg indstillet til flex. Tak for dig.”

Lis

”Marianne Stein er privat socialrådgiver og på hendes hjemmeside kan man tilmelde sig det hun kalder “et kærligt indspark”. Det og så hendes opslag her på FB er helt klart værd at følge.”

Annette

”Start med at følge Marianne Stein her på Facebook, hun kommer med rigtig mange gode råd. Jeg ved det kan være en kamp at få kommunen til at lytte, men man er nødt til at gøre sit forarbejde og prøve at sætte sig ind i tingene”

Susanne

”Jeg kan klart anbefale at følge privat socialrådgiver Marianne Stein. 
Hun er rigtig dygtig til at formidle alle sider af jobcentres regler og mangel på samme.”

ANMELDELSE FRA KLUBBEN;
DE GULE FØRERTRØJER

Kirsten Kjærsgaard

“Dét er en SUPER god gruppe der både støtter, løfter, og inspirere STORT. 
Ikke mindst så gir Marianne Stein klare og gode konkret svar på det man kan have brug for at vide mere om.”

Klubmedlem

Ved at være med her i klubben og med Marianne Steins gode indspark for at tage den Gule Førertrøje på til møder i jobcenter oplevede jeg, et positivt møde med min rådgiver igår.
Jeg læste Mariannes “kærlige indspark” og forberedte mine spørgsmål bla. Hvad er målet for praktikken? Men jeg skrev også mine egne mål ned inden. 
Jeg er taknemmelig for at have fået det kærlige spark til at turde sige, hvad jeg har brug for.”

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Indkøbskurv
Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!