LEDERSKAB

Ta' Den Gule Førertrøje på – hvis du vil fremad

Jeg arbejder empowerment-orienteret, hvilket handler om at få kontrol gennem processer. Hvor man flytter sig fra afmagt til magt over eget liv. 

 

Det handler om at tage lederskab. Det kan godt lyde lettere sagt end gjort, hvis du allerede har en oplevelse af at være kørt over af jobcentret. Men så er det kun endnu mere vigtigt, at du rækker hånden ud og beder om hjælp. Professionel hjælp.

 

Med min faglige viden og erfaring som privat socialrådgiver – kombineret med efteruddannelser inden for jura og psykologi – vil jeg gerne hjælpe dig væk fra følelsen af at være fastlåst og magtesløs. 

 

Det gør jeg ved at bevidstgøre dine ressourcer, udfordringer og målretning. Det giver dig et fundament til at tage lederskab for din kommunale sag, så den går i den retning, du selv ønsker.

 

At tage Den Gule Førertrøje på i din sag i jobcentret er vejen til at komme videre i dit liv.

HVORFOR DEN GULE FØRERTRØJE?

 

Det er meget alvorligt at blive ramt på sit helbred og få en sag i jobcentret. Meget er på spil. Dit helbred, dit job, din økonomi, dit sociale liv. Dit liv. Din fremtid.

 

Den Gule Førertrøje opstod i et forsøg på at gøre noget meget alvorligt til noget håndterbart. For den kan flytte dig fra magtesløshed til at tage magten tilbage i eget liv. Og jeg ved, det virker!

 

Min mission er at klæde dig på til selv at tage styringen i din egen sag.

 

Mit mantra er: “Ta’ Den Gule Førertrøje på – hvis du vil fremad.” Det betyder også, at jeg kun kan hjælpe dig, hvis du selv ønsker at flytte dig. Ingen har nogensinde iført sig Den Gule Førertrøje uden selv at have trådt hårdt i pedalerne.

 

Jeg kan ikke træde i pedalerne for dig – det skal du selv. Og det at have en sag i jobcentret er op ad bakke. Og det er uundgåeligt, at Førertrøjen både bliver snavset, svedig og slidt. Du bestemmer selv, hvor hårdt du vil træde, og dermed farten. Jeg kan eller vil aldrig love, at du kommer i mål med ressourceforløb, fleksjob eller pension.

 

Men hvis du er åben for den vej, jeg viser dig, så kan du få sat skub i din sag. Men altså KUN hvis du er villig til at flytte dig fra en passiv til en aktiv position.

Lederskab-modellen

Modellen består af ni etaper, der vil transformere dig til at stå stærkere i din sag i jobcentret. Modellen indgår i min bog, Sådan én er jeg jo ikke, der udkom i 2020.

Lovgivning
Dit kompas, din vejviser for, hvilken retning du skal. Her gennemgår jeg de forvaltningsretlige regler og principper, du skal kende for at tage styring over din egen sag.

 

Ejerskab
Det er ikke din skyld, at du blev syg eller på anden vis blev ramt på dit helbred og endte i jobcentret. Men det er dit ansvar, hvordan du vil komme videre og i mål.

 

Dialog
Den gode dialog og inddragelse i din egen sag er alfa og omega for et godt sagsforløb. Hvis ikke du ved, hvor du er på vej hen, risikerer du at fare vild. Det handler derfor om at være tydelig i kommunikationen, så du ved, at du er på rette vej.

 

Egenskaber
Stil dig stærkere i din sag i jobcentret ved hjælp af dine gemte egenskaber – alt det, du synes, du ikke må være. 

 

Rådgivning
Du kommer ikke langt i Tour de Jobcenter uden at rådføre dig med eksperter og mentorer. Men hvem skal du rådføre dig med?

 

Status
Bliv skarp på din vej. Hvor er du? Hvad mangler du, før du kan komme i mål? Hvad skal næste skridt være?

 

Kontakter
Dit netværk og dine kontakter er guld værd. Det er dem, der skal heppe på dig og hjælpe dig på den hårde distance. Måske er dit netværk din vej tilbage til arbejdsmarkedet.

 

Action
Nu skal der trædes hårdt i pedalerne og handles på alle planerne for distancen.

 

Bisidder/partsrepræsentant

Hvem skal du vælge? Hvad er forskellen? Er det overhovedet nødvendigt? Kan du ikke bare tage et familiemedlem med? Bliv klogere på, hvem der skal bistå dig i din sag.

 

Brug for en privat socialrådgiver eller foredragsholder?

Jeg kan bookes som privat socialrådgiver.

 

Jeg afholder desuden workshops og foredrag. Det er med udgangspunkt i min egen rejse fra myndighedsrådgiver til privat socialrådgiver, hvor jeg er med til at sætte dagsordenen i den offentlige debat om vores velfærd eller mangel på samme. 

 

Det har alt sammen skabt fundamentet for min LEDERSKAB-MODEL, som du kan læse mere om i min bog, Sådan én er jeg jo ikke. Bogen kan købes HER.

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Scroll to Top