fbpx

LEDERSKAB

LEDERSKAB-MODELLEN

Modellen består af ni etaper, som vil transformere dig til at stå stærkere i din sag i jobcentret. Modellen indgår i min bog som udkommer til efteråret 2020.

Jeg vil som din private socialrådgiver, bisidder og mentor følge dig etape for etape. Jeg vil heppe på dig hele vejen.

Lovgivning: 
Dit kompas, din vejviser for hvilken retning du skal. Her gennemgår jeg de forvaltningsretlige regler og principper, du skal kende for at tage styring over din egen sag.

Ejerskab
Det er ikke din skyld, at du blev syg eller på anden vis blev ramt på dit helbred og endte i jobcentret. Men det er dit ansvar, hvordan du vil komme videre og i mål.

Det er dit ansvar, hvordan du sætter dig i sadlen, træder i pedalerne og flytter dig fra en magtesløs situation til en langt mere powerful position med Førertrøjen på.

Dialog
Den gode dialog og inddragelse i din egen sag er alfa og omega for et godt sagsforløb. Hvis ikke du ved, hvor du er på vej hen, risikerer du at fare vild. Det handler derfor om at være tydelig i kommunikationen, så du ved, at du er på rette vej.

Egenskaber
Her skal du finde dine gemte egenskaber, som du har sat i skyggen. Alt det som du ikke må eller vil være…. .  Slut fred med det, og stil dig stærkere i din sag i jobcentret. Ønsker du mere viden om skyggearbejde så klik her

Rådgivning
Du kommer ikke langt i Tour de Jobcenter uden at rådføre dig med eksperter og mentorer. Men hvem skal du rådføre dig med?

Status
Bliv skarp på din vej. Hvor er du? Hvad mangler du, før du kan komme i mål? Hvad skal næste skridt være?

Kontakter
Dit netværk og dine kontakter er guld værd. Det er dem, som skal heppe på dig og hjælpe dig på den hårde distance. Det er desuden dit netværk, som kan være din vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Action
Nu skal der trædes hårdt i pedalerne og handles på alle planerne for distancen.

Bisidder/partsrepræsentant; hvem skal du vælge? Hvad er forskellen? Er det overhovedet nødvendigt? Kan du ikke bare tage et familiemedlem med? Bliv klogere på hvem der skal bistå dig i din sag.

Jeg kan bookes som privat socialrådgiver, bisidder og mentor.

Jeg afholder desuden workshops og foredrag. Det er med udgangspunkt i min egen rejse fra myndighedsrådgiver til privat socialrådgiver hvor jeg er med til at sætte dagsorden i den offentlige debat om vores velfærd, eller mangel på samme. Det har alt sammen skabt fundamentet for min LEDERSKAB-MODEL, som du kan læse mere om i min kommende bog.

Du kan desuden tilmelde dig mit “Kærlige Indspark”, hvor du kan få gode indspark til din sag. Mit Kærlige Indspark koster kun din e-mailadresse. Du vil altid kunne afmelde dig igen.

Glæd dig til min første bog udkommer i 2020.

Ta’ den Gule Førertrøje på – hvis du vil fremad...

Ta’ Den Gule Førertrøje på – hvis du vil fremad…

Det er meget alvorligt at blive ramt på sit helbred og få en sag i jobcentret. Meget er på spil. Dit helbred, dit job, din økonomi, dit sociale liv. Dit liv. Din fremtid.

Den Gule Førertrøje opstod i et forsøg på at gøre noget meget alvorligt til noget håndterbart. For den kan flytte dig fra magtesløshed til at tage magten tilbage i eget liv. Og jeg ved det virker!

Jeg tog selv omvejen for nu at vise dig genvejen…  Og min mission er at klæde dig på til selv at tage styringen i din egen sag.

Ingen har nogensinde iført sig Den Gule Førertrøje uden selv at have trådt hårdt i pedalerne… Særligt når det er op ad bakke. Jeg kan ikke træde i pedalerne for dig – det skal du selv.

Og det at have en sag i jobcentret er op ad bakke… Og det er uundgåeligt at Førertrøjen både bliver snavset, svedig og slidt.

Du bestemmer selv, hvor hårdt du vil træde, og dermed farten. Jeg kan eller vil aldrig love, at du kommer i mål med ressourceforløb, fleksjob eller pension.

Men hvis du er åben for den vej, jeg viser dig, så kan du få sat et gevaldigt skub i din sag. Men altså KUN hvis du er villig til at flytte dig fra en passiv til en aktiv position.

Er du klar til at hoppe i Førertrøjen?

Jeg hepper på dig.

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!