fbpx

Handelsbetingelser

Produkterne sælges af Stein Consulting CVR nr. 34013896 

,Agernvej 16, Stae, 9310 Vodskov) 

Kontakt mail@mariannestein.dk Telefon: 60927628

Levering

Fysiske produkter leveres med post, og kan købes med både VISA, MasterCard og Dankort samt MobilePay. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Alle priser er i DKK. 

Levering af fysiske produkter sker i løbet af fem – syv hverdage.

Der betales ikke penge retur, efter fortrydelsesretten på 14 dage efter køb.

Returret

Der er 14 dages returret på fysiske produkter – dog bortfalder returretten på signerede bøger. 

Ønsker du at benytte dig af din returret, skal du give besked til Stein Consulting via kontaktformular HER

Bog, sådan én er jeg jo ikke: Der pålægges  returporto på kr. 43.50,- ved benyttelse af returret – eller ved for sent afhentning af bog i pakkeshop. 

Starter-Kit: Der pålægges  returporto på kr. 49.75,- ved benyttelse af returret – eller ved for sent afhentning af bog i pakkeshop. 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at hente din pakke

Hvis du fortryder dit køb, skal du give Stein Consulting besked via kontaktformular HER, at du har fortrudt dit køb. Du kan godt undlade at hente din pakke, hvis du har fortrudt købet, men for at bruge din fortrydelsesret – og dermed retten til at få dine penge retur, skal du give Stein Consulting besked. Se betingelserne beskrevet på forbrugerombudsmandens hjemmeside HER.

Tjek spamfilter

Stein Consulting kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra Marianne Stein/ Stein Consulting. Er der problemer, er du mere end velkommen til at indberette problemet til mail@mariannestein.dk. Du bør være opmærksom på at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata, skat mv)

Betaling

På denne hjemmeside kan der benyttes Dankort, Visakort og MasterCard samt MobilePay som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Stein Consulting gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Butikken tager imod følgende kort:

VISA, MasterCard og Dankort

Håndteringen af kort foretages af Quickpay.

Data og spam politik:

Oplysninger du har givet i forbindelse med dit køb, opbevares på One.com beskyttede servere.
Jeg opbevarer ikke andre oplysninger, end dem, du har givet i forbindelse med køb.

Vedrørende køb af min 1-1- rådgivning og bisidderopgaver henviser jeg til min GDPR

  • Jeg arbejder under tavshedspligt. Dine oplysninger og informationer bliver derfor ikke videregivet skriftligt eller mundtligt.

Ophavsret: 

Alle rettigheder vedr. tekster på www.mariannestein.dk og produkter købt på www.mariannestein.dk tilhører Stein Consulting. Enhver form for kopiering af tekster fra website, samt fra produkter/købt materiale er ulovligt, og sagen vil derfor straks overdrages til og klares ved domstolene.

Billederne er under ophavsret og må ikke bruges uden samtykke. 

Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!