Handelsbetingelser

Produkterne sælges af Stein Consulting 

CVR nr. 34013896 

Agernvej 16, Stae, 9310 Vodskov

Kontakt mail@mariannestein.dk 

Telefon: 60927628

Levering

Fysiske produkter leveres med post, og kan købes med både VISA, MasterCard og Dankort samt MobilePay. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Alle priser er i DKK. 

Levering af fysiske produkter sker i løbet af fem – syv hverdage.

Levering af lydbog, Sådan én er jeg jo ikke, sker via www.mysoundwise.com og du får adgang med det samme. Bemærk at betalingen giver dig adgang til lydbog via app, pc osv. ved login gennem www.mysoundwise.com

Bemærk: Ved køb af samlet pakke (bog + lydbog) kan der gå op til 24 timer før du får adgang til lydbogen.

Du køber derfor ikke retten til at downloade lydbogen til  fri afbenyttelse, men kan alene tilgå lydbog via www.mysoundwise.com via login, hvor du har fri afbenyttelse. 

Din login til digital produkt er personlig og må ikke videresælges eller på anden vis deles med andre. Se endvidere under ophavsret.

Returret

Der er 14 dages returret på fysiske og digitale* produkter – dog bortfalder returretten på signerede bøger.  

Ved køb af samlet pakke (bog og lydbog). Ønskes den  fysiske bog returneret ( ved brug af 14 dages returret)  bortfalder rabatprisen på lydbog. 

Der betales ikke penge retur, efter fortrydelsesretten på 14 dage efter køb.

Ønsker du at benytte dig af din returret, skal du give besked til Stein Consulting via kontaktformular HER

Bog, Sådan én er jeg jo ikke: Der pålægges  returporto på kr. 46.50,- + 50,00 kr. i administrationsomkostninger ved benyttelse af returret – eller ved for sent afhentning af bog i pakkeshop. 

*Der er ikke returret på digitale ydelser som lydbog, hvis udførelsen er påbegyndt – fx. når når der tilgået adgang via app vha. login.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at hente din pakke

Hvis du fortryder dit køb (fysisk som digitalt produkt), skal du give Stein Consulting besked via kontaktformular HER, at du har fortrudt dit køb. 

Du kan godt undlade at hente din pakke, hvis du har fortrudt købet, men for at bruge din fortrydelsesret – og dermed retten til at få dine penge retur, skal du give Stein Consulting besked. Se betingelserne beskrevet på forbrugerombudsmandens hjemmeside HER.

Tjek spamfilter

Stein Consulting kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra Marianne Stein/ Stein Consulting. Er der problemer, er du mere end velkommen til at indberette problemet til mail@mariannestein.dk. Du bør være opmærksom på at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata, skat mv)

Betaling

På denne hjemmeside kan der benyttes Dankort, Visakort og MasterCard samt MobilePay som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Stein Consulting gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Butikken tager imod følgende kort:

VISA, MasterCard og Dankort

Håndteringen af kort foretages af Quickpay og Stripe.

Ved køb af fysiske produkter – bog: Betalingen trækkes først når varen afsendes. 

Ved køb af lydbog – Betalingen trækkes umiddelbart efter du har modtaget en mail, med en ordrebekræftelse samt loginoplysninger til adgang til produktet. 

Forkert mailadresse/Lydbog

Såfremt du er kommet til at oprette dig med forkert mailadresse vil der pålægges et administrationsgebyr på 79 kr. 

Data og spam politik:

Oplysninger du har givet i forbindelse med dit køb, opbevares på One.com beskyttede servere.
Jeg opbevarer ikke andre oplysninger, end dem, du har givet i forbindelse med køb.

Vedrørende køb af min 1-1- rådgivning og bisidderopgaver henviser jeg til min GDPR

  • Jeg arbejder under tavshedspligt. Dine oplysninger og informationer bliver derfor ikke videregivet skriftligt eller mundtligt.

Ophavsret: 

Alle rettigheder vedr. tekster på www.mariannestein.dk tilhører Stein Consulting. Enhver form for kopiering af tekster fra website, eller videredistribuering af produkter/købt materiale på www.mariannestein.dk  er ulovligt, og sagen vil derfor straks overdrages til og klares ved domstolene.

Billederne er under ophavsret og må ikke bruges uden samtykke.  

Scroll to Top