Den offentlige debat

Den offentlige debat

Efter min mening hører private socialrådgivere sig ikke til i et velfærdssamfund som Danmark. Men med den udvikling vi ser, så er de private socialrådgivere kommet for at blive. 

Det opdeler vores samfund i et A og et B-hold. For der er tusindvis af syge – på kontanthjælp eller kontanthjælplignende ydelser – der ikke har råd til at købe sig til privat hjælp. Syge skal i øvrigt slet ikke være på kontanthjælp. 

Jeg elsker mit arbejde som privat praktiserende socialrådgiver, men jeg vil mere end det. For nok kan jeg hjælpe Jesper, Lone, Ulla mfl., der sidder håbløst fast i jobcentrene, men den forfejlet social og beskæftigelsespolitik må aldrig blive acceptabelt – og behandles som et individuelt problem – når det er strukturelt.

Derfor har jeg siden 2014  deltaget i den offentlige debat for at rette fokus på det store svigt af syge – og om afviklingen af vores velfærd. Et samfund hvor de syge nærmest ikke eksisterer i vores politikeres bevidsthed. Det er et meget alvorligt problem, som jeg agter,  ved min deltagelse som  debattør og meningsdanner på beskæftigelsesområdet, at lave om på. 

Vi kan nemlig alle blive ramt af sygdom eller en ulykke – det ved jeg bedre om nogen. 

Du er meget velkommen til at læse mine artikler og kronikker. 

Medierne

et udpluk af de artikler jeg medvirker i

Et kærligt indspark

Bliv klædt på til din sag.
Shopping Cart
Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!