SÅDAN ÉN ER JEG JO IKKE – HAR FÅET EN LEKTØRUDTALELSE

LEKTØRUDTALELSE – opdatering lektørudtalelsen er nu offentliggjort og kan læses her.

 

I mandags udkom min bog, Sådan én er jeg jo ikke, endelig som lydbog. Tusind tak for den positive modtagelse lydbogen har fået.

 

I går modtog bogen så langt om længe også en lektørudtalelse – en meget flot udtalelse, i øvrigt.

 

Og for dem der ikke ved hvad en lektørudtalelse er (det vidste jeg ikke selv, før jeg udkom med min bog), ja, så er det en anmeldelse skrevet af bibliotekarer, som en vejledning til at understøtte kvaliteten af materialeudvalget til bibliotekerne.

 

Altså med andre ord; om bogen er værd at købe hjem til bibliotekerne.

 

Jeg må desværre ikke offentliggøre lektørudtalelsen, men kan oplyse, at den er vurderet anbefalelsesværdig til alle større biblioteker. Derudover er den blevet vurderet, som en velskrevet og modig bog, der giver nødvendig viden og redskaber til sygemeldte – for ingen tvivl om, at man som sygemeldt møder et barsk system.

Bogen anbefales til sygemeldte og professionelle såsom socialrådgivere. (Jeg anbefaler den også til psykologer, læger og andet sundhedsfagligt personale, patientforeninger, fagforeninger, advokater, der varetager personskade-sager m.fl.)

 

Da jeg er selvudgiver, blev min bog tilsyneladende – til at begynde med – ikke vægtet nogen betydning hos Dansk bibliotekcenter (DBC). Og slet ikke uden (officielle) anmeldelser.

 

Så bogen blev i første omgang udelukket fra det “gode selskab”.

 

MEN – Takket være alle jer skønne mennesker, der har vist min bog interesse og efterspurgt den på de forskellige biblioteker. (Der var immervæk allerede købt over 50 bøger til bibliotekerne – uden en lektørudtalelse – som i øvrigt alle var udlånt og derfor også mange reserveringer)

 

OG  – Takket være alle jer der har været så søde til at give bogen meget fine anmeldelser og omtale – så har bogen altså nu fået en meget flot lektørudtalelse!

 

Jeg er meget taknemmelig – og faktisk også temmelig rørt og stolt.

 

Kærligst
Marianne Stein
Forfatter, debattør, foredragsholder og privatpraktiserende socialrådgiver

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top