NÅR DIT LIV – OG FREMTID LIGGER I ANDRES HÆNDER….

I denne uge har jeg været til møde i pensionsnævnet i en kommune – og haft møde med en afdelingsleder i en anden kommune.

To af mine “Førertrøjer” har meget på spil.

For dem begge gælder at deres liv og fremtid nu afhænger af andres beslutninger.

Begge kommuner kan opfylde mine “Førertrøjers” ønsker – men det afhænger helt af hvordan kommunerne ønsker at tolke lovgivningen…og lægeakter

Det er voldsomt at være umyndiggjort på den måde.

Den ene er meget syg og har brug for at få sikret sig et forsørgelsesgrundlag vha. en førtidspension.

Og den anden har også helbredsmæssige udfordringer – men ønsker fortsat en plads på arbejdsmarkedet vha. fleksjob.

De har knoklet i deres “Gule Førertrøje ” og trådt hårdt i pedalerne, og de burde have været i mål for længst.
Men hver gang målstregen synes nær – så skubbes målstregen og flere og flere kilometer lægges på …. det skal have en ende!

Jeg håber, at I vil heppe på dem sammen med mig – i mål skal de nok komme.

 

Sammen er vi stærke

Kærligst
Marianne

 

JEG HAR TAGET OMVEJEN – FOR AT VISE DIG GENVEJEN

 

Hvis du ønsker at iføre dig den gule førertrøje, kan du tilmelde dig mit Kærlige Indspark her

 

Feminin Power

Mangler du en til at heppe og samle DIG op og iføre DIG den gule førertrøje?

Det betyder ALT, at have en ved sin side når man sidder fast i systemet. Det ved jeg om nogen.

Derfor har jeg oprettet en klub for kvinder med en jobcentersag – eller kvinder som er pårørende til en med en jobcentersag. Det er hjælp til selvhjælp, og det er kun DIG selv, som kan træde i pedalerne. Til gengæld er vi nu 200 “Førertrøjer” til at heppe på dig.

Du kan anmode om medlemskab her

 

Jeg har taget omvejen – for at vise dig genvejen, så har du brug for en professionel bisidder til at bistå dig i din sag, så kan du kontakte mig her

 

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top