DERFOR SKAL DU BEDE OM HJÆLP – INDEN KOMMUNEN STOPPER DINE SYGEDAGPENGE OG LÆGGER DIT LIV I RUINER….

Den 31.12.2013 udløb mine sygedagpenge. Kommunen mente ikke, at jeg opfyldte betingelserne for forlængelse…

Kommunen ønskede mig dermed et “godt nytår” ved at raskmelde mig med en arbejdsevne på under 6 timer om ugen…. til ægtefælleforsørgelse.

JEG VAR I VILDREDE – KOMMUNEN VAR ALTSÅ VILLIG TIL AT LÆGGE MIT LIV I RUINER….

2014 blev alt andet end et godt nytår – det blev det år, hvor jeg mærkede velfærdssystemets sikkerhedsnet briste…

Det værst tænkelige der kunne ske, var sket. Kommunen var aldeles ligeglad med at hjælpe mig videre.

Jeg måtte hjælpe mig selv op af det hul, jeg var havnet i…

MIT MANTRA BLEV: “TA’ DEN GULE FØRERTRØJE PÅ – ISÆR NÅR DU HAR EN SAG I ET JOBCENTER”

I 6 måneder forsøgte jeg at trænge igennem til en sagsbehandler, som kunne se på min sag, ledelsen og politikere blev involveret – men ak, jeg blev sendt rundt og rundt – ingen ville tage ansvar og travlt havde de med at få min sag væk – gemt væk i arkivet.

HEREFTER OPSTOD ENDNU ET MANTRA:

“BLIV SÅ IRRITERENDE (GOD) AT DU IKKE KAN IGNORERES”!

Efter 11 måneders behandlingstid i Ankestyrelsen fik kommunen medhold…

Men iført min “irriterende førertrøje” tog det 14 måneder for mig – at gå fra stop af sygedagpenge til jeg stod med en fleksjobbevilling.
Det blev ikke uden bump, skarpe sving og stejle bakker, hvor jeg måtte træde hårdt i pedalerne…men jeg kom i mål??

DET ER JO SÅ LÆNGE SIDEN – SÅDAN KAN MAN JO IKKE MISTE SIN YDELSE I DAG…

Jo det kan man – og i dag allerede efter kun 22 uger! Og desværre har jeg set det alt for mange gange…

Jeg blev så meget klogere af min omvej – at jeg nu kan vise dig genvejen gennem det snørklede system.

Jeg klæder mine klienter godt på til den “gule førertrøje, de skal selv træde i pedalerne, men jeg lover, at jeg hepper hele vejen.

Jeg har, som privat socialrådgiver og professionel bisidder, bistået i flere sygedagpengesager, hvor mine klienter havde fået stoppet deres ydelse – ulovligt. De modtog efterfølgende deres ydelse med tilbagevirkende kraft…UDEN først at skulle vente på Ankestyrelsens afgørelse!

LÆS MED HER:

Et uddrag fra Stiften, den 11. marts 2018

“Uden hjælp fra den private socialrådgiver, Marianne Stein, havde to sygemeldte kvinder mistet deres ydelser fra kommunen. Den private rådgiverhjælp er nødvendig, indtil kommunerne bliver klogere og Jobcentrene mere humane, lyder det fra Marianne Stein.”

“Uden Mariannes hjælp var jeg ikke kommet tilbage i det jobafklaringsforløb, Jobcenteret havde smidt mig ud af. Og jeg ville aldrig have fået min ydelse igen – endda med tilbagevirkende kraft, siger Mia Lysdahl Fischer.”

“Få dage senere besluttede de så at genåbne min sag, give mig en ny sagsbehandler og give mig sygedagpenge med tilbagevirkende kraft for de tre måneder, hvor jeg ingen ting havde fået. Det var aldrig sket uden Mariannes hjælp, siger Mette Louise Stryhn, der i dag er raskmeldt og tilbage i arbejde som sosu-hjælper.”

Læs om flere glade klienter her:

“Hej Marianne
Tak for en utrolig behagelig samtale i dag, hvor du tydelig og klart “klædte” mig på til, hvad jeg skal være opmærksom på i den forhåbentlig afsluttende fase.
Det er utrolig skønt at møde en person, som har prøvet at være igennem nøjagtig det samme, det giver mig tryghed og indre ro. Så ser frem til et samarbejde med dig, og ville ønske det var sket tidligere i mit forløb, men “bedre sent end aldrig”
Anonym

“Det har været en stor hjælp at have Marianne med som støtte, både til vejledning men også til møder hos kommunen, hvor Marianne har kommenteret fejl og mangler fra deres side samt stillet uddybende spørgsmål.
Og så er Marianne en sød, forstående og sympatisk person, som brænder for at hjælpe os der er i klemme. Jeg tænker, at det er en fordel, at hun selv har prøvet systemet på hendes egen krop, og ved hvor frustrerende det ofte er”
Annette

“Marianne får mine varmeste anbefalinger. Ikke noget med hun er hammer dygtig fagligt, så er hun bare det mest empatiske, varme og skønne menneske. Man mærker tydeligt hun brænder for det hun laver, og uanset hvor sej og umulig kampen kan føles, så opgiver hun IKKE. Marianne kæmper til det sidste, sammen med dig”
Mia

Brug for rådgivning og en professionel bisidder til din sygedagpenge sag? Kontakt mig her

 

Kærligst
Marianne

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top