MØDET MED SLANGEN I PARADIS

Tak de findes… Rådgivere der hjælper borgerne; bruger sund fornuft, helhedssyn, etik, kommunikation og systematik og medmenneskelighed. Således er én af mine klienter nu snart langt om længe i mål.

De findes også…Teamlederen, som handler, når der er brug for det. Den teamleder hvor man ikke er i tvivl om, at hun vil det bedste for borgeren.

Og de oplevelser står så i absolut STÆRK KONTRAST til det, jeg og mine klienter ellers har oplevet i denne uge!

Det er nemlig mere reglen end undtagelsen, at møde “slangen i paradis” når man har møde i jobcenter Danmark.

“Slangen” der manipulerer, har en skjult dagsorden, fordrejer ordene hvis du samarbejder, og hvis du stiller spørgsmål – så samarbejder du ikke…

Eller “slangen” der giver dig et tilbud ovenpå et afslag.
Men bruger du din klageret, så bliver det brugt som argument for, at du ikke er “motiveret”, og så fjerner “slangen” både tilbud og dit eksistensgrundlag. Og “slangen” bruger et screen shot af din kommentar fra Facebook, om at du vil kæmpe for din ret… som dokumentation!

Således har jeg i denne uge ligget vandret.

Jeg har nu sendt adskillige klager til den øverste ledelse i forskellige kommuner, involveret byråd, borgerrådgiver, haft møde med en afdelingsleder, forstyrret en jobcenterchef i dennes ferie, på grund af lovbrud og i dag talt med journalist og fotograf – radio 24Syv havde jeg desværre ikke tid til i denne uge.

På mandag tager jeg fat igen – fra hvor jeg slap. Der skal sendes endnu en klage af sted.

Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om, at mine opslag “ugen der gik” i sig selv har en stærk effekt.
Således kan jeg med mine opslag helt slippe for at klage over rådgivere(slanger). Det sker nemlig helt automatisk at mine klienter får en ny.

For kommunerne holder øje med mig – og jeg holder øje med kommunerne.

Og nogle kommuner ønsker så at give mig mundkurv på.

It’s not gonna happen

For der sidder vitterlig rådgivere derude – som “afskyelige giftige slanger”, som er klar til at trykke på knappen – og skubbe borgerne ud over kanten

MEN

Jeg sidder ikke bare med én knap, men mange knapper… og jeg tvivler ikke på at bruge dem…. det vil uden tvivl give ledelsen i de forskellige kommuner overarbejde.

Men jeg er ISKOLD i en vis legemsdel

Marianne Stein
Socialrådgiver

Har du brug for en professionel Bisidder? Kontakt mig her

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top