NÅR SYGDOM ( LÆS: KOMMUNEN) KAN LÆGGE DIT LIV I RUINER

Det sker desværre, at jobcentret raskmelder sygdomsramte og skadelidte borgere til selvforsørgelse. Selvom borgerne langt fra er i stand til at forsørge dem selv ved et arbejde. Netop på grund af helbredet.

 

Syge og skadelidte bliver derfor efterladt, og ladt i stikken i vort velfærdssamfund anno 2018. Det betyder, at de enten må forsørges af en ægtefælle, spise mursten, pensionsopsparing osv.

Gør det dem så raske?

Nej – tværtimod

Det forværrer naturligvis deres helbredsmæssige tilstand at få økonomiske belastninger oveni.

 

Deres liv falder fra hinanden, nogen må sågar gå fra hus og hjem, nogen ender i skilsmisse. Enten fordi ægteskabet bliver presset til det yderste, eller fordi de må lade sig skille af økonomiske årsager ( for at blive berettiget til kontanthjælp)

Der er tale om helt almindelige mennesker, som hver dag har passet deres arbejde, betalt deres skat og bidraget til den danske velfærdsstat… Men så fik de kræft, blev ramt af gigt eller blev påkørt og fik et piskesmæld…

 

Jeg har i min korte tid som privat socialrådgiver, oplevet det alt for mange gange, hvordan kommunen kommer af sted med at “raskmelde” syge og skadelidte borgere.

 

Og nå ja, jeg har selv oplevet det på egen krop…

Og jeg ved om nogen, at man ikke skal give op!

 

Jeg har et par stykker under mine vinger, som lige nu er presset – der er mange bump på vejen…. og vejen er ufattelig lang og snørklet, og det er bare pænt stejlt og altså op ad bakke.

 

Jeg håber I vil heppe på dem sammen med mig.

For sammen er vi stærke.

Kæmp for hvad I har kært, på med den “gule førertrøje”, og “træd hårdt i pedalerne”, vælter I, så rejs Jer igen, og se Jer ikke tilbage… 

Jeg hepper på Jer.

Kærligst
Marianne

 

Brug for en professionel bisidder og /eller rådgivning – kontakt mig her

Tilmeld dig mit Kærlige Indspark her

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top