fbpx

FØRSTE BOGANMELDELSE AF; SÅDAN EN ER JEG JO IKKE

Det er nu en uge siden, at jeg udgav min bog, sådan én er jeg jo ikke. Og jeg er meget overvældet over den flotte modtagelse, bogen har fået. Flere har skrevet til mig i personlige beskeder og på Facebook, hvad de synes om bogen, og det har kun været positive tilbagemeldinger. Tusind tak for hver og en der har givet sig tid til at skrive til mig.
Første boganmeldelse kommer fra Jytte Kristensen, som jeg vil dele her:
Jeg blev dybt rørt over Mariannes hudløst ærlige fortælling om hendes oplevelser i jobcentersystemet. Hun formår på en sober måde at sætte spot på, hvor dårligt systemet fungerer, og samtidig vise en vejen frem til en afklaring og ikke mindst give en et håb om, at der er en vej frem, selvom det ikke er nemt. Bogen er dejlig let at læse, og den er fuld af gode råd, og så absolut en bog jeg godt kunne have brugt for 5 år siden, da min sag startede. Så havde jeg sparet en del omveje. Den kan helt klart anbefales til alle jobcenterramte, men burde også være et “must” for alle politikere at læse, og for alle de, der naivt tror, at hvis der sker noget med en, så holder velfærdssamfundet hånden under dig. Jeg håber så meget, at den bliver en bestseller og baner vejen for en debat om vi virkelig, som såkaldt velfærdssamfund, vil være bekendte at behandle de allersvageste i samfundet så dårligt.Min varmeste anbefaling og kan kun sige LÆS DEN!
Måske du også har læst min bog og har lyst til at anmelde den. Skriv gerne på mail@mariannestein.dk
På forhånd tak
Kærligst
Marianne stein

Skal andre læse dette?
Del her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!