FØRSTE BOGANMELDELSE AF; SÅDAN EN ER JEG JO IKKE

Det er nu en uge siden, at jeg udgav min bog, sådan én er jeg jo ikke. Og jeg er meget overvældet over den flotte modtagelse, bogen har fået. Flere har skrevet til mig i personlige beskeder og på Facebook, hvad de synes om bogen, og det har kun været positive tilbagemeldinger. Tusind tak for hver og en der har givet sig tid til at skrive til mig.
Første boganmeldelse kommer fra Jytte Kristensen, som jeg vil dele her:
Jeg blev dybt rørt over Mariannes hudløst ærlige fortælling om hendes oplevelser i jobcentersystemet. Hun formår på en sober måde at sætte spot på, hvor dårligt systemet fungerer, og samtidig vise en vejen frem til en afklaring og ikke mindst give en et håb om, at der er en vej frem, selvom det ikke er nemt. Bogen er dejlig let at læse, og den er fuld af gode råd, og så absolut en bog jeg godt kunne have brugt for 5 år siden, da min sag startede. Så havde jeg sparet en del omveje. Den kan helt klart anbefales til alle jobcenterramte, men burde også være et “must” for alle politikere at læse, og for alle de, der naivt tror, at hvis der sker noget med en, så holder velfærdssamfundet hånden under dig. Jeg håber så meget, at den bliver en bestseller og baner vejen for en debat om vi virkelig, som såkaldt velfærdssamfund, vil være bekendte at behandle de allersvageste i samfundet så dårligt.Min varmeste anbefaling og kan kun sige LÆS DEN!
Måske du også har læst min bog og har lyst til at anmelde den. Skriv gerne på mail@mariannestein.dk
På forhånd tak
Kærligst
Marianne stein

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top