fbpx

FØRSTE BOGANMELDELSE AF; SÅDAN EN ER JEG JO IKKE

Jeg har modtaget den allerførste boganmeldelse fra en af mine betalæsere – og den vil jeg selvfølgelig rigtig gerne dele med jer. For jeg kan næsten ikke være i mig selv af glæde og stolthed. Jeg kan faktisk ikke ønske mig en bedre julegave.

Anmeldelsen lyder:

“Nu har jeg læst hele bogen og jeg sidder ærlig talt og tænker – den ville have været rar at have, da jeg selv stod i situationen. Det ser måske ikke ud til, at jeg har været kritisk, men det kan jeg love dig for, at jeg har! Jeg synes helt ærligt, at det er en hamrende god bog, som er skrevet i et sprog, som alle kan forstå – også selvom deres helbred sejler og det hele føles uoverskueligt. Du får beskrevet kort og godt hvad man kan/skal gøre samtidig med du får talt til følelserne og sprøjtet lidt fornyet energi og motivation ind.
Det er en god blanding af din egen historie og hjælp til selvhjælp. Du kan rolig være stolt af den her bog!”

Bogen udkommer til foråret 2020 og i begyndelsen af det nye år kan den købes i forsalg til en helt særlig pris.

Kærligst

Marianne Stein

Skal andre læse dette?
Del her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!