AARHUS KOMMUNE HAR LYTTET TIL KRITIKKEN

Efter at jeg over en længere periode har sendt adskillige klager til Aarhus kommunes rådmand for beskæftigelse, havde jeg i går møde med forvaltningens driftschef og chefjurist.

Til mødet repræsenterede jeg desværre en del klienter med psykiske sårbarheder, som ikke bare har været udsat for dårlig sagsbehandling, men også ulovlig sagsbehandling.

Jeg oplevede, at min kritik blev taget alvorligt, og at der absolut også var stor og seriøs interesse for at følge op og handle på det.
Jeg er, so far, virkelig glad og tilfreds med mødets udfald. Må mødet komme de mange sygemeldte borgere til gode i denne kommune.

Så tak til Aarhus kommune for mødet i går.
Jeg ønsker hermed også at give kommunen arbejdsro til at få rettet op, og jeg har stor tillid til, at det også vil ske.

Det var altså overordnet set sammenlagt de 270 kilometers køretur værd.

Gid flere kommuner må gå i Aarhus kommunes fodspor og imødekomme kritik lige så konstruktivt og med et ligeså seriøst ønske om at forbedre den fremtidige sagsbehandling.

Kære følgere, tak for Jeres evige opbakning til mit arbejde.

Ps. I dag er jeg blevet interviewet og filmet af tre journaliststuderende, som var interesseret i høre om min erfaring med kommuner, som bevidst ignorerer og tilsidesætter lægeattester i sagsbehandlingen. Desværre har jeg mange kedelige erfaringer med netop det. Kommuner som desværre heller ikke er lydhør for kritikken.

Kærligst
Marianne Stein

#DialogKaffe
#AarhusKommune
#SammenErViStærke

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top