JEG HAR TAGET OMVEJEN – FOR AT VISE DIG GENVEJEN GENNEM SYSTEMET

For min egen vej gennem systemet begyndte sådan her…

 

2012: 

Arbejdede jeg som socialrådgiver i en børne- og familieafdeling. Men så blev jeg påkørt…

 

2013: 

Efter 10 måneders sygemelding, en afskedigelse og en afbrudt praktik stoppede kommunen mine sygedagpenge…

 

2014: 

Min kamp mod systemet var begyndt – jeg var mere end klar til at iføre mig den “Gule Førertrøje”. 

I 14 måneder, uden ydelse og manglende sagsbehandling og dermed afklaring, blev jeg forsørget af min ægtefælle. Med mediernes hjælp, fik jeg endelig et møde med en rådgiver, og kom i endnu en virksomhedspraktik.

 

2015: 

Jeg blev bevilliget fleksjob, kom på ledighedsydelse, blev syg af stress og havde nu begyndende symptomer på PTSD – ikke pga. påkørslen, men alene på baggrund af en opslidende sagsbehandling.

 

2016: 

Efter en virksomhedspraktik på 2 x 13 uger som socialrådgiver – og to efteruddannelser var jeg nu godt på vej til at tage et stort skridt i mit liv…

 

2017:

1. januar startede jeg som privat socialrådgiver – og elsker at være hende, som jeg selv manglede i 2013, ’14 og ’15.

 

Med andre ord – jeg har taget omvejen, for at vise dig genvejen.

 

Velkommen til Marianne Stein’s Blog

Jeg ønsker med denne blog, og med udgangspunkt i min faglighed, min egen historie – og rejse gennem systemet, at andre skal finde modet til at kæmpe for deres plads på arbejdsmarkedet.

 

Selvom det ikke længere handler om at være en del af arbejdsmarkedets “elitehold”

– skal der være plads til os alle.

 

Jeg er stor modstander af at syge, skadelidte mfl., fastholdes i kontanthjælpssystemet – for der mener jeg på ingen måde, at mine medmennesker hører til. Det kan du også se og læse, når jeg blander mig i den offentlige debat vedrørende social- og beskæftigelsespolitikken.

 

Er det så samfundets skyld? Er det de håbløse politiker, kommunen – og fordi socialrådgiverne er nogle skrankepaver? Det er det måske? Så derfor må DU gøre noget andet. DU må smide fløjlshandskerne og gå andre veje – præcis som jeg selv gjorde. Ellers ender DU, som et offer for systemet…

 

Det er nemt at blive et offer i vores system og det flytter dig absolut ingen steder. Så hvis du vil fremad så følg med mig…

 

Jeg vil på min Blog fortælle, om hvordan det ser ud i Jobcenter Danmark ud fra min erfaring som privat socialrådgiver. Jeg vil også give DIG kærlige indspark, råd og tips efter hjælp til selvhjælpsprincippet.

Jeg vil gerne inspirere DIG,  til at iføre dig den “Gule Førertrøje” – så du kommer fremad

 

Kærligst

Marianne Stein

 

Tilmeld dig mit Kærlige Indspark her 

– og kom i træning til den Gule Førertrøje allerede nu…

 

FEMININ POWER – MASKULINT DRIVE

 

Skal du med i min klub, De Gule Førertrøjer?

Klubben henvender sig primært til dig med en sag i jobcentret – og som ønsker at tage styringen på egen jobcentersag.

At tage lederskab.

Det er en klub efter hjælp til selvhjælps-princippet.

En klub hvor vi støtter og hepper på hinanden – så er du ikke alene.

 

Tilmeld dig her

 

Har du brug for rådgivning, en privat socialrådgiver, bisidder eller hjælp til at tage den “Gule Førertrøje” på  – så kontakt mig her.

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top