JAMMERBUGT KOMMUNE ERKENDER FEJL – OG RETTER OP!

Det skulle aldrig have været sket – men det skete. Og derfor er det virkelig glædeligt, når en kommune tager sit ansvar, beklager, retter ind og retter op.

 

Det har Jammerbugt kommune gjort i dag. TAK!

 

På baggrund af min 12 siders lange borgmesterklage over sagsbehandlingen og ikke mindst klage over afgørelsen om fleksjob – uden at kunne dokumentere en arbejdsevne – har borgmester og direktør i dag beklaget forløbet.

 

Forvaltningen er derfor nu kommet frem til, at afgørelsen om bevilling af fleksjob er truffet på et fejlagtigt grundlag og vurderer i stedet, at Dorte ikke kan stå til rådighed for et fleksjob pga. den helbredsmæssige tilstand. Hvilket vi jo altså er helt enige om.

Afgørelsen om fleksjob bliver derfor ændret.

I første omgang kommer Dorte tilbage på sygedagpenge, inden sagen meget snart igen skal behandles på et rehabiliteringsteamsmøde på et korrekt oplyst grundlag – med forhåbentlig den rette og nødvendige indstilling og efterfølgende afgørelse om førtidspension.

 

Jeg har været – og er stadig – meget vred over det, Dorte har været udsat for. Men når det er sagt, så har jeg også respekt for, at borgmester, Mogens Gade og direktør Hanne Madsen har handlet hurtigt og klogt.

Sagen undgår altså den lange tur forbi Ankestyrelsen!

Det er en sejr for både Dorte og mig selv, for det er absolut ikke hverdagskost at få medhold i klager over afgørelser. Oftest ses det jo desværre, at kommunerne vælger at lade afgørelsen blive afprøvet i Ankestyrelsen først.

 

Jammerbugt Kommunes nye vurdering kommer lige tidsnok til, at Dorte og hendes familie kan få julefred – og gå ind i det nye år med sindsro.

 

Og som om denne glædelig nyhed ikke var nok – så kan jeg også fortælle, at jeg og min redaktion, som består af super seje Ida og Stine, i dag fik 12 for vores artikel ifm. vores journalistuddannelse på DMJX.

 

En artikel som tilfældigvis handler om jobcentrene, socialrådgivere og mennesker ramt af sygdom. Den skal I nok få lov at læse i det nye år – glæd jer!

 

Nu vil jeg ovenpå på disse 2 gode nyheder ønske alle mine klienter, følgere og dig, der læste med, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Tak til jer der følger mig – I er med til at gøre en forskel. Husk det.

 

Kærligst

Marianne Stein

(Indlægget fra den 26/11 beskriver kort Dortes forløb og møde med rehabiliteringsteamet)

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

SJUSK I JAMMERBUGT JOBCENTER KAN NU KOSTE EN SYG KVINDE HUS OG HJEM

Forleden havde Jammerbugt kommune jobcenter besøg af den nye beskæftigelsesminister, Ane Halsboe-Jørgensen.   Ud fra kommunens facebookside fornemmer man stoltheden over det fine besøg.   Men om der er grund til at være stolt, kan diskuteres.   For jeg tror ikke, at beskæftigelsesministeren fik hele historien, om hvordan det går i jobcentret i Jammerbugt Kommune.

Læs mere »

BLACK WEEK I KØBENHAVN OG JAMMERBUGT JOBCENTER

Black Week har vist også ramt jobcentrene i henholdsvis København og Jammerbugt, hvor der i denne uge blev solgt ud af den sidste rest af anstændighed, ordentlighed og ikke mindst faglighed.   I København ligger Hanne sengeliggende 90 % af døgnet og har ikke kunne forlade sit hjem siden september…. 2021!   Hanne er diagnosticeret

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Scroll to Top
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!