JAMMERBUGT KOMMUNE ERKENDER FEJL – OG RETTER OP!

Det skulle aldrig have været sket – men det skete. Og derfor er det virkelig glædeligt, når en kommune tager sit ansvar, beklager, retter ind og retter op.

 

Det har Jammerbugt kommune gjort i dag. TAK!

 

På baggrund af min 12 siders lange borgmesterklage over sagsbehandlingen og ikke mindst klage over afgørelsen om fleksjob – uden at kunne dokumentere en arbejdsevne – har borgmester og direktør i dag beklaget forløbet.

 

Forvaltningen er derfor nu kommet frem til, at afgørelsen om bevilling af fleksjob er truffet på et fejlagtigt grundlag og vurderer i stedet, at Dorte ikke kan stå til rådighed for et fleksjob pga. den helbredsmæssige tilstand. Hvilket vi jo altså er helt enige om.

Afgørelsen om fleksjob bliver derfor ændret.

I første omgang kommer Dorte tilbage på sygedagpenge, inden sagen meget snart igen skal behandles på et rehabiliteringsteamsmøde på et korrekt oplyst grundlag – med forhåbentlig den rette og nødvendige indstilling og efterfølgende afgørelse om førtidspension.

 

Jeg har været – og er stadig – meget vred over det, Dorte har været udsat for. Men når det er sagt, så har jeg også respekt for, at borgmester, Mogens Gade og direktør Hanne Madsen har handlet hurtigt og klogt.

Sagen undgår altså den lange tur forbi Ankestyrelsen!

Det er en sejr for både Dorte og mig selv, for det er absolut ikke hverdagskost at få medhold i klager over afgørelser. Oftest ses det jo desværre, at kommunerne vælger at lade afgørelsen blive afprøvet i Ankestyrelsen først.

 

Jammerbugt Kommunes nye vurdering kommer lige tidsnok til, at Dorte og hendes familie kan få julefred – og gå ind i det nye år med sindsro.

 

Og som om denne glædelig nyhed ikke var nok – så kan jeg også fortælle, at jeg og min redaktion, som består af super seje Ida og Stine, i dag fik 12 for vores artikel ifm. vores journalistuddannelse på DMJX.

 

En artikel som tilfældigvis handler om jobcentrene, socialrådgivere og mennesker ramt af sygdom. Den skal I nok få lov at læse i det nye år – glæd jer!

 

Nu vil jeg ovenpå på disse 2 gode nyheder ønske alle mine klienter, følgere og dig, der læste med, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Tak til jer der følger mig – I er med til at gøre en forskel. Husk det.

 

Kærligst

Marianne Stein

(Indlægget fra den 26/11 beskriver kort Dortes forløb og møde med rehabiliteringsteamet)

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top