FEM ÅR DER GIK I JOBCENTER DANMARK – INGEN SKAL EFTERLADES PÅ PERRONEN!

Det var den daværende beskæftigelsesminister, Mette Frederiksens som stod i spidsen, da S-R-SF regeringen præsenterede den nye Fleks- og Førtidspensionsreform.

For ingen skal efterlades på perronen….

I dag står jeg på perronen i Mette Frederiksens hjemstavn, Aalborg.

Her hvor Mette Frederiksen efterlod mig på perronen i 2014 – sammen med tusindvis af andre.

I 14 måneder mærkede jeg på egen krop de “kærlige og velmente ord” om ikke at blive efterladt.

Men aldrig i hele mit liv har jeg følt mig så efterladt og værdiløs, som da jeg blev frataget mit forsørgelsesgrundlag og efterladt til ægtefælleforsørgelse med en arbejdsevne på 8 timer – om ugen!

14 måneder skulle jeg ned på mine grædende knæ og tigge om at få lov til at få en plads på arbejdsmarkedet igen – for modsat jobcentret, mente jeg stadig, at jeg havde værdi.

Jeg kom igennem nåleøjet og fik bevilliget fleksjob. Men nu hed min arbejdsevne 4 timer – om ugen!

Jobcentret gjorde mig kun mere syg.

Men jeg var heldig… jeg fik trods alt et fleksjob. Det er der mange, som ikke fik – og stadig ikke får.

De sidder derimod fast i systemet, eller er nu så dårlige efter årelange system-mishandling, at det eneste rigtige er en førtidspension.

En førtidspension som de jo ikke må få.

I dag har jeg rejst mig, Mette – efter at DU svigtede. Og i dag har jeg et års fødselsdag som privatpraktiserende socialrådgiver – som fleksjobber.

Det sidste år har jeg efter bedste evne forsøgt, at gøre det bedre for dem DU svigtede, Mette.

I dag hjælper jeg syge mennesker, som DU, Mette Frederiksen, efterlod på perronen.

De mange syge som er efterladt på kontanthjælp eller kontanthjælpslignende ydelser, syge som er overladt til selvforsørgelse eller ægtefælleforsørgelse og må spise mursten og sælge ud af deres ejendele, dem som bliver fastholdt i systemet i endeløse ressourceforløb.

Jeg får dagligt henvendelser fra desperate syge – de beretter om den ene horrible lidelseshistorie efter den anden… hver gang tænker jeg; nu kan det ikke blive værre – men jo, det kan det.

Jeg forsøger, at gøre DANMARK opmærksom på disse katastrofale og menneskelige skæbner via opslag som dette her, gennem kronikker og henvendelser til borgmestrene, beskæftigelsesministeren og arbejdsmarkedsordførerne.

Men henvendelser til de tre sidstenævnte preller af som vand på en gås.

Borgerne er sat skakmat – de har ingen retssikkerhed. For politikerne, og dermed folkets tjenere er fuldstændig ligeglade.

Hr. og fru Danmark som hver dag går på arbejde, og dermed passer deres job og holder hjulene igang, går i lykkelig uvidenhed om hvad der venter dem, hvis de bliver syge.

22 uger – så lidt skal der til, før du går fra et godt og trygt liv – til et usselt liv i rendestenen.

Det er Danmark 2018

Takket være DIG, Mette Frederiksen & Co.

Så kære Mette du ønsker at samle Danmark – igen….
Hvordan vil du gøre det, når DU har efterladt tusindvis af mennesker på 98 perroner rundt om i Danmark – også kaldet jobcentrene?

DU havde om nogen chancen og muligheder for at samle Danmark og hjælpe syge på benene, men i stedet kørte du dit eget buldrende tog – og efterlod os på perronen med en brudt tillid til DIG.

Godt nytår

Marianne Stein

 

Brug for en professionel Bisidder? Kontakt mig her

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top