ER DU KLAR TIL AT HOPPE I FØRERTRØJEN I DIN JOBCENTERSAG?

Vidste du, at jeg har taget omvejen – for at vise dig genvejen…

Men jeg kan ikke træde i pedalerne for dig. Det skal du selv…

Du bestemmer selv, hvor hårdt du vil træde – og dermed farten…

Men én ting er sikkert – jeg vil heppe på dig hele vejen.

For mit fokus er at klæde DIG på til den “Gule Førertrøje” – Til at tage LEDERSKAB for din jobcentersag.

Så står jeg gerne og hepper på sidelinjen

Men husk – ingen har iført sig den “Gule Førertrøje” uden selv at have trådt hårdt i pedalerne…særligt når det er op ad bakke.

Og det at have en jobcenter-sag er bare for at sige det, som det er; op ad bakke!

Jeg kan og vil ALDRIG love, at DU kommer i mål med revalidering, ressourceforløb, fleksjob eller pension.

Jeg sidder ikke med myndighedskasketten på.

Men jeg kan garantere, at jeg kan få sat skub i DIN sag, ved at klæde dig godt på og heppe på dig – men altså KUN hvis du selv er villig til at flytte dig fra en passiv til en aktiv rolle i din egen jobcenter-sag.

For min hjælp er hjælp til selvhjælp.

Læs hvad andre skriver:

I dag er en stor dag og det er jeg så taknemmelig og ydmyg for. Min / vores lange seje rejse i sygedagpenge huset er endelig ved vejs ende efter 2,5. års sej kamp med op og ned ture undervejs. Et enigt rehabiliteringsteam indstillede i dag til mini fleksjob på min gamle arbejdsplads og en kæmpe stor TAK skal lyde til Marianne Stein, du har klædt mig på til endelig at tage “ førertrøjen “ på, og du har til enhver tid stillet dig til rådighed og hjulpet mig til at tro på mig selv igen i et til tider svært system, hvor man let mister fodfæste. Uden min mand og din støttende, professionelle og omsorgsfulde tilgang, var jeg ikke, hvor jeg er i dag. Så et stort skulderklap herfra til dig Marianne og til alle, giv ikke op selvom, man til tider har lyst og er helt i knæ. Kæmp videre for at retfærdigheden må sejre

Jeanette

“Hej Marianne Tak for en utrolig behagelig samtale i dag, hvor du tydelig og klart “klædte” mig på til, hvad jeg skal være opmærksom på i den forhåbentlig afsluttende fase.Det er utrolig skønt at møde en person, som har prøvet at være igennem nøjagtig det samme, det giver mig tryghed og indre ro. Så ser frem til et samarbejde med dig, og ville ønske det var sket tidligere i mit forløb, men “bedre sent end aldrig” 

Anonym

“Det har været en stor hjælp at have Marianne med som støtte, både til vejledning men også til møder hos kommunen, hvor Marianne har kommenteret fejl og mangler fra deres side samt stillet uddybende spørgsmål.
Og så er Marianne en sød, forstående og sympatisk person, som brænder for at hjælpe os der er i klemme. Jeg tænker, at det er en fordel, at hun selv har prøvet systemet på hendes egen krop, og ved hvor frustrerende det ofte er”

Annette

Marianne får mine varmeste anbefalinger. Ikke noget med hun er hammer dygtig fagligt, så er hun bare det mest empatiske, varme og skønne menneske. Man mærker tydeligt hun brænder for det hun laver, og uanset hvor sej og umulig kampen kan føles, så opgiver hun IKKE. Marianne kæmper til det sidste, sammen med dig”

Mia

 

Kærligst

Marianne Stein

Kom i træning til den Gule Førertrøje med mit Kærlige Indspark her

 

Læs mere om mig her

 

Brug for en privat socialrådgiver og professionel bisidder, så udfyld kontaktformular her

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top