DER ER IMIDLERTID IKKE SÆRLIGE REGLER OM SANKTIONER, HVIS EN KOMMUNE OVERTRÆDER ORDENSFORSKRIFTEN

DER ER IMIDLERTID IKKE SÆRLIGE REGLER OM SANKTIONER, HVIS EN KOMMUNE OVERTRÆDER ORDENSFORSKRIFTEN – MED VENLIG HILSEN ANKESTYRELSEN

Så kom Ankestyrelsens afgørelse vedr. en sygedagpengesag i Holbæk kommune. Ankestyrelsen gav kommunen medhold i stop af sygedagpenge og med nedenstående ord tvivler jeg på, at Holbæk Kommune fremadrettet strammer op for at overholde genvurderingsfristen …..

 

“Vi kritiserer, at kommunen ikke har overholdt genvurderingsfristen på fire uger, og at kommunen ikke har indsendt genvurderingen til Ankestyrelsen inden for fristen.
Kommunen har modtaget klagen den 15. november 2018. Genvurderingen er først foretaget den 11. januar 2019 og sendt til Ankestyrelsen samme dag.
Kommunen har desuden ikke givet dig besked om, at genvurderingen ikke kunne færdiggøres inden for fire uger og meddelt dig en frist for, hvornår genvurderingen kunne forventes afsluttet.
Der er imidlertid ikke særlige regler om sanktioner, hvis en kommune overtræder ordensforskriften.”

 

– Men der er til gengæld kontant afregning ved kasse et, hvis hr. og fru jensen ved en fejl, skulle misse et møde eller andet.
Der er nemlig helt klare regler for, hvordan kommunerne så skal sanktionere borgerne….

Venligst

Marianne Stein

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

NÅR LÆGER FRARÅDER PRAKTIK, OG KØBENHAVNS JOBCENTER ER LIGEGLAD – MÅ MAN TA´ SAGEN I EGEN HÅND

Med en gennemarbejdet funktionsevnebeskrivelse, skarpe lægeattester og en fagkoordinators opbakning kunne rehabiliteringsteamet ikke komme udenom at indstille til en førtidspension, søgt på det foreliggende grundlag – UDEN praktik og Klinisk Funktion. Sundhedskoordinator kritiserer i øvrigt Københavns jobcenter for ikke selv at have rejst sagen.     Kristian bliver sygemeldt fra sit fleksjob på 18 timer

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top