Fleksjob

Jan Pedersen

(sep. 2023)

Marianne du skal kæmpe videre og hjælpe andre som du har hjulpet min kone. 

Vi havde ikke stået her, hvis du ikke var der. 

Du gør et utroligt vigtigt og stort arbejde. 

Merete Kann Abildgaard

(sep. 2023)

Tak for din hjælp i min sag.

Jeg har kun positivt at sige om dig og dit arbejde.

Du lagde gebyrer m.m. frem fra start, det var meget gennemskueligt/overskueligt.

Derudover tænker jeg, at det stadig er super godt, at du tager penge for at besvare e-mails, ligesom advokater m.fl. gør – ellers vil du blive bombarderet med rigtig mange spørgsmål (det ville jeg have gjort), som er lette at få svar på ved f.eks. brug af din Gule Førertrøje-gruppe.

Du er stemmen for rigtig mange af os der har været fanget i systemet.

Dorte

Marianne Stein får den største anbefaling herfra. Marianne hjalp mig med mine muligheder i forhold til at sige stop til jobcenteret.

Efter at have været delvist sygemeldt i 1,5 år med whiplash efter en ulykke i juli 2020 læste jeg om Mariannes foredrag ved HK Nordjylland. 

Ved foredraget ”Sådan en er jeg jo ikke” fortalte Marianne Stein om hendes møde med jobcenteret, da hun var sygemeldt og hvordan hun kom til at stå uden indtægt i mange måneder fordi systemet fejlede. Der tænkte jeg bare, den situation skal jeg bare ikke stå i, for det ville betyde at vi skulle sælge vores hus, som vi lige før min ulykke havde købt og renoveret.

Før foredraget havde jeg læst Mariannes bog som virkelig gav mig indblik i, at man er nødt til at tage sin sag lidt i egen hånd så man ikke bliver ”kørt over” af jobcenteret.

Marianne Stein fortalte om fastholdelses flexjob (som jeg aldrig havde hørt om før) og da jeg jo var heldig stadig at have mit job, tænkte jeg bare at det var vejen frem for mig.

Jeg bookede en samtale med Marianne, hvor vi talte min sag igennem og om hun mente at kunne hjælpe mig. Marianne mente helt klart også at et fastholdelses flexjob var fremtiden for mig. Efter at hun havde læst mine sagsakter igennem, tog jeg Marianne med til næste møde på jobcenteret, hvor jeg fik sagt til min sagsbehandler, at jeg ikke kunne klare de nuværende 22 timer og jeg ville være nødt til at gå ned på 18 timer igen. Marianne var med som bisidder og hun kender jo alle paragraffer og love og stillede en masse spørgsmål (mange ting som jeg overhovedet ikke ved noget om) og fik gjort sagsbehandleren klar over hvilken vej jeg ønskede at gå.

Efter det møde gik alting bare stærkt. Marianne Stein hjalp mig med at få udfyldt min rehabiliteringsplan og få lavet en funktionsbeskrivelse. Disse blev sendt til jobcenteret og kort tid efter, blev jeg indkaldt til rehabiliteringsmøde, hvor der ville blive taget stilling til om jeg kunne få et fastholdelsesflexjob.

Den 16. juni 2022 fik jeg tilkendt fastholdelses flexjob på 18 timer og nu her en måned efter sidder jeg bare og tænker at dette ville aldrig være sket så hurtigt, hvis ikke det var for den hjælp jeg fik af Marianne Stein. Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg læste om hendes foredrag og for at jeg derefter kontakte Marianne for at få hjælp til min sag.

Dorte 

Flexjobber

Tine

MØDERNE MED DIG – OG BOGEN SOM BIBEL – GAV MIG VÆRKTØJERNE TIL AT FÅ STYR PÅ MIN SAg

Kære Marianne

I dag fik jeg tilkendt fleksjob på 2×2 timer – 3,5 års lang kamp om overlevelse i jobcentret er endelig slut.

Heldigvis var det et fantastisk rehabmøde (det varede i 9 min), hvor jeg blev mødt med megen forståelse og jeg havde en følelse af, at de havde sat sig ind i min sag.

Rådgivning virtuelt via Skype, Teams mv.  60 min. ( Dette inkluderer ikke gennemlæsning af sagsakter inden eller efter formødet. Her henviser jeg til ovenstående priser vedrørende gennemlæsning af sagsakter)

Tina Maria
Sørensen Christensen

“Jeg har haft Marianne Stein med , hold nu op hvor har hun været guld værd.. Der er så meget vi ikke ved hvordan vi skal håndtere som borger…

Hun har guidet mig frem til mål. TUSIND tak Marianne”

Sandra Rosenkilde

Marianne har været en uvurderlig støtte/sparring i mit forløb. Hun var lige præcis den fagperson, jeg havde brug for, for at holde mig oppe i samarbejdet med jobcentret. Marianne er super dygtig fagligt og lader sig ikke stoppe af autoriteter og middelmådig sagsbehandling.

“Jeg kontaktede Marianne, da jeg var meget frustreret over min sag hos jobcentret. 

Jeg oplevede at blive fejet af gang på gang, og hver gang jeg troede, at nu var vi videre i processen mod en afklaring i forhold til arbejdsmarkedet, så ændrede strategien sig fra jobcentret. Og endnu en gang stod jeg der magtesløs i forhold til afklaring af min fremtid på arbejdsmarkedet.

Det endte med, at jobcentret valgte at raskmelde mig til ingen forsørgelse, selvom der lå sygemelding fra min læge, udtalelser fra speciallæger, gennemførte operationer og en slut arbejdsevne på 12 timer ugentligt.

Jeg kontaktede her Marianne, og vi aftalte hurtigt en plan for, hvordan vi kunne gribe tingene an. Vi fik en god plan i gang, og Marianne har været en uvurderlig støtte/sparring i mit forløb. Hun var lige præcis den fagperson, jeg havde brug for, for at holde mig oppe i samarbejdet med jobcentret.

Marianne er super dygtig fagligt og lader sig ikke stoppe af autoriteter og middelmådig sagsbehandling. Hun er så vigtig en spiller på dette område, hvor man hurtigt får en fornemmelse af, at tilfældigheder og middelmådig sagsbehandling er afgørende for din fremtid.

Jeg er nu videre fra jobcentret og ansat i det bedste fleksjob, mange tusind tak for samarbejdet til Marianne”.

Anne Barchow

“Marianne Stein har været en så stor hjælp og det har været en fornøjelse at have dette samarbejde med hende”

Anna Marie Krogstrup Hansen

“Jeg er så taknemlig for den hjælp og støtte du og også min mand har givet under hele forløbet. 
Du er simpelhen guld værd, Marianne 
1000 1000 tak

 Så hvis du mangler en privat socialrådgiver, kan jeg varmt anbefale Marianne Stein. ”

Anja Olsen

“Sammen er vi kommet i mål med flexjob, efter en lang sej kamp.

En kæmpe stor tak til Marianne Stein som har vejledt og skubbet på, for at dette skulle lykkes. Hun har været ved min side i de svære tider, til lægebesøg, til møder og hun har banket i bordet, når det gik for vidt. Marianne er professionel, idet hun ved, hvad det vil sige, at sidde på begge sider af bordet. 
Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået Mariannes omsorgsfulde hjælp til at komme i mål. TAK “

Hanne Witting

“Hurra for Marianne der blev min redning.
Hermed mine varmeste anbefalinger til Marianne. Kun med Mariannes hjælp er 2 1/2 års mareridt i jobcenter Jammerbugt nu slut for mit vedkommende. 
Må sige at Marianne Stein er top professionel og har styr på paragrafferne, jeg har stor respekt for hendes arbejde. 
TAK for dig Marianne.”

Katarina

“Jeg er i dag indstillet til flexjob. 
Mange tak til Marianne, som deltog på rehabiliteringsmødet i dag. 
Marianne har været med mig på slutspurten det sidste års tid i modvind, op ad bakke, i bølgegang osv. Men det lykkedes med Førertrøjen på, at komme i mål.

Jeanette Stordal

En kæmpe stor TAK skal lyde til Marianne Stein, du har klædt mig på til endelig at tage “ Førertrøjen “ på, og du har til enhver tid stillet dig til rådighed og hjulpet mig til at tro på mig selv igen i et til tider svært system, hvor man let mister fodfæste.
Uden min mand og din støttende, professionelle og omsorgsfulde tilgang, var jeg ikke, hvor jeg er i dag. Så et stort skulderklap herfra til dig Marianne.”

Annette

Det har været en stor hjælp at have Marianne Stein med som støtte, både til vejledning, men også til møder hos kommunen, hvor Marianne har kommenteret fejl og mangler fra deres side samt stillet uddybende spørgsmål. 
Marianne er en sød, forstående og sympatisk person, som brænder for at hjælpe os der er i klemme.
Jeg tænker, at det er en fordel, at hun selv har prøvet systemet på hendes egen krop, og ved hvor frustrerende det ofte er”

Indkøbskurv
Scroll to Top
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!