Førtidspension

Jeg oplever Marianne som pålidelig, kompetent og engageret og giver mine varmeste anbefalinger.

Caroline W

(nov. 2023)

Jeg er med Mariannes hjælp netop “kommet i mål” med førtidspension i en sag, som ellers har kørt i ring i over 10 år. For 9 måneder siden inddrog jeg Marianne, og hun har været en uvurderlig hjælp til at forstå, hvordan “systemet” er opbygget, og til at navigere trin og processer undervejs.

 

Marianne kom med gode ideer og input, fx at jeg skulle lave min egen funktionsevnebeskrivelse, og hun har gennemlæst diverse papirer og kommenteret på mangler, formuleringer mv. så min sag stod knivskarpt (og ja, konceptet er, at man er aktiv i sin sag ift selv at udfylde div. skemaer og skrive breve til kommunen – det står også tydeligt på Mariannes hjemmeside, at det er en del af hendes empowerment koncept).

Jeg oplever Marianne som pålidelig, kompetent og engageret og giver mine varmeste anbefalinger.

Jeg er så glad for det arbejde du gør, Marianne, og håber at du vil fortsætte med at være et fyrtårn i et ugennemskueligt og ofte idiotisk system!

Vi har alle 3 haft ubetinget og total tillid til dig igennem hele forløbet

Kim Toft & Mie Poulsen

(oktober 2023)

Kære Marianne 

Tusind tusind tak for din indsats. Den har været alt afgørende for at vores søn er landet, der hvor han er:-))

Vi har alle 3 haft ubetinget og total tillid til dig igennem hele forløbet og vi har mere end en gang sagt, at du er din vægt værd i guld 😉

Vi er dig dybt taknemmelig for din indsats – ikke kun fagligt men i høj grad også som et menneske, der har hjertet med.

De bedste hilsner og varmeste anbefalinger herfra

Tilfreds ME patient og siger TAK for din hjælp og støtte i en meget svær tid.

Sheila Aarø-Fredsholt

(sep. 2023)

Jeg har været behandlet godt af Marianne Stein, Socialrådgiver. Hun hjalp mig omsorgsfuldt- fagligt og med respekt. Har betalt med glæde for at lukke sagen i systemet -som kunne ende med at koste en del mere hvis det trak ud i årevis. Ekstra ydelser koster penge som ekstra rengøring, fys beh. Tilfreds ME patient og siger TAK for din hjælp og støtte i en meget svær tid.

Mit held er, at du Marianne Stein, Socialrådgiver tog min sag og fik den i mål, hurtigt

Pernille Arnvig Christiansen

(sep. 2023)

Du hjalp mig, da jeg måtte erkende (i samråd med lægerne),at ftp var det eneste rigtige for mig- hvis jeg fremover skulle have noget som minder om et liv.

Du er meget empatisk, dygtig og yderst reel og fair – ikke mindst ift dine honorarer.

Du hjalp mig med at få ftp på plads så jeg ikke skulle “trækkes gn div afklaringsting” ressourceforløb mm…

Min sagsbehandler i jobcentret var yderst rimelig, sympatisk – hun er jo blot en del af et system – som ofte trækkes i langdrag … men 

Mit held er, at du Marianne Stein, Socialrådgiver tog min sag og fik den i mål, hurtigt – ellers var jeg endt m endnu flere daglige smerter, mere “konfus” ja mere svækket og risiko for at blive permanent sengeliggende.

Nu har jeg stadig et liv trods ME 

Min mand og jeg er dig dybt taknemmelig.

Det er så trist og jeg bliver så vred, når din store indsats for dem som er i klemme i systemet, bliver udskammet og hængt ud. Du hjælper så mange som ikke har kræfterne, overblikket og overskuddet til selv at kæmpe kampen.

Jeg håber du fortsætter din kamp, på trods af den unfair modstand du møder.

Der er mange flere som har brug for din hjælp. 

Tak for dit engagement og din juridiske hjælp, da jeg havde allermest brug for dig.

Lene Korsholm Andersen

(sep. 2023)

Kære Marianne

Det er fuldstændig uretfærdigt, at du skal igennem det her.

Hold ud. Du har meget at give til Danmark. Og tak for dit engagement og din juridiske hjælp, da jeg havde allermest brug for dig.

Mange kærlige hilsner og kæmpe opbakning til dig

Kristina Jarlgren

Kære Marianne

Jeg kan på ingen måde beskrive hvor meget støtten og din hjælp betyder for mig❤️ Jeg har oplevet dig som ubeskrivelig rummelig, tålmodig, empatisk overfor mig, og samtidig har jeg kunne læne mig trygt op ad din professionelle viden og tilgang.

Jeg var ikke kommet gennem forløbet uden dig – uden at det havde påvirket mig psykisk yderligere.

Rikke Skou Jacobsen

Stor tak til dig, Marianne, for din store hjælp og opbakning i min kamp mod Jobcentret, der efter 5 år endte med tilkendelse af førtidspension.

Der var mange bump undervejs, men din empati og indsigt når vi var til møder og havde private samtaler var uvurderlig, ellers tror jeg ikke det var lykkedes at nå i mål med min sag.

Jeg kan varmt anbefale Marianne til alle, der kæmper mod uretfærdighed i systemet.

Pernille

tidligere neuropsykolog nu tilkendt førtidspension

Uden Mariannes hjælp havde jeg aldrig fået en førtidspension. Hendes hjælp til at udfylde rehabiliteringsplanens forberedende del var helt uvurderlig. Hun ved præcist hvad rehabiliteringsteamet ønsker at vide, og hun sikrer at de spørgsmål rehabiliteringsteamet har, bliver besvaret. Hun har meget skarpt øje på hullerne i sagen, og hun forklarer alt man skal gøre. Hun fangede enhver lille fejl og detalje. 

Mails blev besvaret lynhurtigt og uden hendes støtte og hjælp havde jeg aldrig fået en fp. Det er 100% hendes fortjeneste, at sagen blev tilstrækkeligt belyst. Og det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg kan på det varmeste anbefale enhver at hyre Marianne. Det var den eneste måde for mig, at få min sag så velbeskrevet, at den kunne afklares efter 6 års sygemelding.

Dorte

mor til Mads (under 30 år )

Hej Marianne

Dagen startede med mødet med rehabiliteringsteamet med Mads. Et kort og nemt møde. Efter 20 minutter havde vi været inde 2 gange og stod med indstillingen til førtidspension.

Dette var ikke lykkes uden din gennemgang af sagen og så din bog, som er et enestående værktøj, der guider os gennem en ellers meget mudret proces.

Charlotte Pedersen

Hej Marianne

Jeg har fået den endelige bevilling af førtidspension fra 1. juli 2021.
Af hjertet tak for alt det du har gjort for mig og min familie, jeg vil altid være taknemmelig.
Du fandt tid i din kalender, da jeg stod med en raskmelding i hånden, syg og frustreret ( uden indkomst).
Du har været ved min side, vist mig vejen, støttet, rådgivet, rettet mig ind, når jeg var på vildspor, du har været en uundværlig hjælp. Du har gjort et stort arbejde for mig. (Du er en ener, der findes ikke mange af din slags)
Jeg vil blive ved at følge dig og dit arbejde.  

Hvis det var muligt, vil jeg give dig verdens største knuser.

Tine LArsen

“Og til dig, Marianne, har jeg slet ikke ord for hvor taknemmelig jeg er. Taknemmelig for at du ville hjælpe mig, taknemmelig for at du er så dygtig, professionel, empatisk og helt igennem ordentlig. Tusind tusind tak! Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med dit flotte og vigtige arbejde. Jeg håber at hver og en af dem der er i klemme i jobcentrene, vil få retfærdighed og en bedre fremtid. Og jeg følger spændt med i dit debattør-arbejde og din kamp for at få politikerne i tale.”

Atter engang tak, og de varmeste hilsner

Marianne Espensen

“Jeg kan fortælle, at vi i vores familie har kendskab til Mariannes meget kompetente arbejde, for Marianne hjalp en af mine pårørende, som i lige knap 20 år var blevet parkeret på kontanthjælp.

Marianne har indgående kendskab til lovstof og følger tingene helt til dørs.

Herudover vil jeg på det varmeste fremhæve Mariannes empatiske og nærværende væsen.”

Louise

“Efter mange års kamp med systemet, og nogle øv oplevelse med andre privat udbyder, kom Marianne på min sag. Helt fra dag 1 følte jeg mig i meget trygge hænder. Der var styr på tingene, styr på div. paragraffer og hvordan fremtidige forløb skulle gribes and.

Det gav mig en enorm ro at vide jeg havde Marianne med så jeg viste at tingen blev gjort helt efter bogen.

Sammen med Marianne lykkes det at nå i mål med min sag. Kan kun varmt anbefale Marianne”

Bibi Pherson

“Tak er kun et fattigt ord, men vi er dybt taknemmelige for, at Marianne Stein tog min datters sag for et par måneder siden, hun har leveret præcis det vi havde brug for.

I dag blev vores datter på 22 år ENDELIG indstillet til førtidspension.  

TAK Marianne, du er faglig dygtig, omhyggelig og skarp, men ikke mindst har du en skøn personlighed og empati som få”

Mette Bækgaard

Marianne blev min redning.
Hun iklædte mig Førertrøjen og jeg fik professionel sparring og støtte.
Marianne har arbejdet med en intens passion og ildhu for at hjælpe mig til afklaring og fred. 
Jeg kan derfor kun varmt anbefale et samarbejde med Marianne 

Indkøbskurv
Scroll to Top
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!