Førtidspension

Kristina Jarlgren

Kære Marianne

Jeg kan på ingen måde beskrive hvor meget støtten og din hjælp betyder for mig❤️ Jeg har oplevet dig som ubeskrivelig rummelig, tålmodig, empatisk overfor mig, og samtidig har jeg kunne læne mig trygt op ad din professionelle viden og tilgang.

Jeg var ikke kommet gennem forløbet uden dig – uden at det havde påvirket mig psykisk yderligere.

Rikke Skou Jacobsen

Stor tak til dig, Marianne, for din store hjælp og opbakning i min kamp mod Jobcentret, der efter 5 år endte med tilkendelse af førtidspension.

Der var mange bump undervejs, men din empati og indsigt når vi var til møder og havde private samtaler var uvurderlig, ellers tror jeg ikke det var lykkedes at nå i mål med min sag.

Jeg kan varmt anbefale Marianne til alle, der kæmper mod uretfærdighed i systemet.

Pernille

tidligere neuropsykolog nu tilkendt førtidspension

Uden Mariannes hjælp havde jeg aldrig fået en førtidspension. Hendes hjælp til at udfylde rehabiliteringsplanens forberedende del var helt uvurderlig. Hun ved præcist hvad rehabiliteringsteamet ønsker at vide, og hun sikrer at de spørgsmål rehabiliteringsteamet har, bliver besvaret. Hun har meget skarpt øje på hullerne i sagen, og hun forklarer alt man skal gøre. Hun fangede enhver lille fejl og detalje. 

Mails blev besvaret lynhurtigt og uden hendes støtte og hjælp havde jeg aldrig fået en fp. Det er 100% hendes fortjeneste, at sagen blev tilstrækkeligt belyst. Og det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg kan på det varmeste anbefale enhver at hyre Marianne. Det var den eneste måde for mig, at få min sag så velbeskrevet, at den kunne afklares efter 6 års sygemelding.

Dorte

mor til Mads (under 30 år )

Hej Marianne

Dagen startede med mødet med rehabiliteringsteamet med Mads. Et kort og nemt møde. Efter 20 minutter havde vi været inde 2 gange og stod med indstillingen til førtidspension.

Dette var ikke lykkes uden din gennemgang af sagen og så din bog, som er et enestående værktøj, der guider os gennem en ellers meget mudret proces.

Charlotte Pedersen

Hej Marianne

Jeg har fået den endelige bevilling af førtidspension fra 1. juli 2021.
Af hjertet tak for alt det du har gjort for mig og min familie, jeg vil altid være taknemmelig.
Du fandt tid i din kalender, da jeg stod med en raskmelding i hånden, syg og frustreret ( uden indkomst).
Du har været ved min side, vist mig vejen, støttet, rådgivet, rettet mig ind, når jeg var på vildspor, du har været en uundværlig hjælp. Du har gjort et stort arbejde for mig. (Du er en ener, der findes ikke mange af din slags)
Jeg vil blive ved at følge dig og dit arbejde.  

Hvis det var muligt, vil jeg give dig verdens største knuser.

Tine LArsen

“Og til dig, Marianne, har jeg slet ikke ord for hvor taknemmelig jeg er. Taknemmelig for at du ville hjælpe mig, taknemmelig for at du er så dygtig, professionel, empatisk og helt igennem ordentlig. Tusind tusind tak! Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med dit flotte og vigtige arbejde. Jeg håber at hver og en af dem der er i klemme i jobcentrene, vil få retfærdighed og en bedre fremtid. Og jeg følger spændt med i dit debattør-arbejde og din kamp for at få politikerne i tale.”

Atter engang tak, og de varmeste hilsner

Marianne Espensen

“Jeg kan fortælle, at vi i vores familie har kendskab til Mariannes meget kompetente arbejde, for Marianne hjalp en af mine pårørende, som i lige knap 20 år var blevet parkeret på kontanthjælp.

Marianne har indgående kendskab til lovstof og følger tingene helt til dørs.

Herudover vil jeg på det varmeste fremhæve Mariannes empatiske og nærværende væsen.”

Louise

“Efter mange års kamp med systemet, og nogle øv oplevelse med andre privat udbyder, kom Marianne på min sag. Helt fra dag 1 følte jeg mig i meget trygge hænder. Der var styr på tingene, styr på div. paragraffer og hvordan fremtidige forløb skulle gribes and.

Det gav mig en enorm ro at vide jeg havde Marianne med så jeg viste at tingen blev gjort helt efter bogen.

Sammen med Marianne lykkes det at nå i mål med min sag. Kan kun varmt anbefale Marianne”

Bibi Pherson

“Tak er kun et fattigt ord, men vi er dybt taknemmelige for, at Marianne Stein tog min datters sag for et par måneder siden, hun har leveret præcis det vi havde brug for.

I dag blev vores datter på 22 år ENDELIG indstillet til førtidspension.  

TAK Marianne, du er faglig dygtig, omhyggelig og skarp, men ikke mindst har du en skøn personlighed og empati som få”

Mette Bækgaard

Marianne blev min redning.
Hun iklædte mig Førertrøjen og jeg fik professionel sparring og støtte.
Marianne har arbejdet med en intens passion og ildhu for at hjælpe mig til afklaring og fred. 
Jeg kan derfor kun varmt anbefale et samarbejde med Marianne 

Bibi Pherson

“Tak er kun et fattigt ord, men vi er dybt taknemmelige for, at Marianne Stein tog min datters sag for et par måneder siden, hun har leveret præcis det vi havde brug for.

I dag blev vores datter på 22 år ENDELIG indstillet til førtidspension.  

TAK Marianne, du er faglig dygtig, omhyggelig og skarp, men ikke mindst har du en skøn personlighed og empati som få”

Indkøbskurv
Scroll to Top
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!