SÅDAN! FLEKSJOB I HUS

SÅDAN! FLEKSJOB I HUS

Så har én af “mine” seje Gule Førertrøjer passeret målstregen i dag.

Det er intet mindre end fantastisk at være kommet så langt – særligt når der har været så mange bump på vejen, skarpe sving og stejle bakker.

Det har absolut krævet en Gul Førertrøje! 

For præcis et år siden blev jeg kontaktet af en kvinde, som var enlig forsørger til et lille barn med handicap, fordi hun stod helt uden ydelse.
Det havde hun gjort siden december 2016, hvor kommunen havde ønsket hende en “god jul” ved at stoppe hendes sygedagpenge.

Kommunen vurderede nemlig, at det var pga. hendes handicappede barn – og ikke på grund af egen sygdom ( piskesmæld efter en bilulykke) at hun ikke kunne arbejde. Til trods for lægedokumenterne og to arbejdsprøvninger (10-12 timer/uge) viste noget helt andet.

Jeg blev kontaktet, og fik kigget på sagen – og der var ikke andet for end at iføre hende den “Gule Førertrøje”. Jeg ydede råd og vejledning, og hjalp med at skrive en klage.

Slag i slag det gik.

Vi blev indkaldt til møde, hvor det blev vurderet, at kommunen nok alligevel havde været lidt for hurtig til at “raskmelde”… De ville dermed genoptage sagen og sørge for, at hun fik sygedagpengene med tilbagevirkende kraft.
Dejligt at opleve en kommune tage ansvar for fejl. Hele miseren udløste automatisk rådgiverskifte, tak.

En super dygtig, sød og kompetent rådgiver overtog sagen.

Herefter skulle sagen forelægges det rehabiliterende team med henblik på at overgå til jobafklaringsforløb ( sygedagpengene var tidligere forlænget flere gange) efterfølgende skulle der etableres en ny praktik.

På intet tidspunkt smed hun førertrøjen, hun tog selv kontakt til praktikstedet, og fik aftalen på plads.

 

Praktikken blev yderligere forlænget med 13 uger, sagen blev drøftet på et internt teammøde, rehab-planen/skema blev opdateret, og ENDELIG fik vi datoen, for hvornår sagen skulle forelægges det rehabiliterende team endnu engang – men nu med fleksjob som mål.

Men så blev der jo varslet strejke og lockout…. dyb indånding, ro på og is i maven…

Strejke/lockout blev udsat og i dag skete det! I dag kom den sejeste Gule Førertrøje i mål! Sagen er i dag blevet indstillet til fleksjob.

Det er SÅ sindssygt stærkt kæmpet!

Nu er næste skridt et job – jeg er sikker på, at jobbet venter lige om hjørnet. Der er i hvert fald nogen, som arbejder hårdt på sagen!

Kæmpe stort tillykke med sejren – sammen er vi stærke.

Kærligst
Marianne Stein

 

I og med at jeg har fået en “Førertrøje” i mål, giver det hermed plads til en ny sygedagpengesag

Er det dig, som jeg skal hjælpe?

Kontakt mig her 

Kom i træning til Førertrøjen ved hjælp af mit Kærlige Indspark her

Skal andre læse dette?
Del her

Facebook
Twitter
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

UEGNET

I dag er det 20 år siden, at jeg blev HF-Student. 25 år gammel. Men bedre sent end aldrig – eller noget…   Vejen dertil var nu heller ikke lige til.   Faktisk lød afskedssalutten fra grundskolen, at jeg var vurderet uegnet til gymnasiet. Dog blev jeg heldigt nok vurderet til at have evner –

Læs mere »

SIG DET SOM DET ER – SORG SKAL VI IKKE SKAMME OS OVER

I sidste uge holdt jeg foredrag på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, Vejle for en god flok af socialrådgivere- og sygeplejerskestuderende.   Aftalen for foredraget kom i stand dagene op til og dagene efter min fars død.   I bund og grund forestillede jeg mig, at jeg, på de fire uger, ville være helt tilbage. Så

Læs mere »

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top