Sådan én er jeg jo ikke

UDSOLGT – Jeg henviser til biblioteket eller til min lydbog.

Bogen du ikke kan undvære, hvis du har en sag i jobcentret

– Bogen har fået en meget fin lektørudtalelse, som du kan læse  her

Fås også som lydbog. 

 

Læs handelsbetingelserne her

 

Ønsker du at købe bogen kontakt mail@mariannestein.dk

 

Begrænset parti. Kr. 250,00 pr. stk. + porto

Fra bagsiden af bogen:

Jeg har taget omvejen – for at vise dig genvejen – sådan indledes bogen, der beskriver forfatterens møde med et uigennemskueligt jobcenter-system, da hun efter et trafikuheld i 2012 måtte sygemeldes.

 

Frem til ulykken havde Marianne Stein et helt almindeligt travlt liv med familie, maratonløb og en karriere som socialrådgiver i en kommunal familieafdeling.

 

Fra den ene dag til den anden blev det travle liv byttet ud med en stresset tilværelse som patient og klient.

 

I dag er Marianne Stein i fleksjob og arbejder som privat socialrådgiver. Her hjælper hun andre, der er kommet i klemme i beskæftigelsessystemet og har samtidig skrevet en bog om sine egne oplevelser i jobcentret, der på alle måder rystede hende som både socialrådgiver og som menneske.

 

Det er forfatterens håb, at hendes fortælling kan bidrage til et mere nuanceret syn på mennesker, der af forskellige årsager er langtidssygemeldte og har brug for velfærdssamfundets hjælp. De færreste er nemlig klar over, at man efter ganske kort tids sygdom kan ende som kontanthjælpsmodtager, eller endnu værre; komme til at stå helt uden ydelse.

 

I bogen gives der gode råd til, hvordan man bedst muligt undgår at komme i samme situation som forfatteren, der i over et år netop stod helt uden indtægt. Samtidig er der fokus på, hvordan man kommer gennem et forløb i jobcentret som et helt menneske.

 

Alle med interesse for vores velfærd og for social- og beskæftigelsesområdet bør læse bogen. Men ikke mindst er den et godt redskab til alle de borgere (og deres pårørende), der på grund af sygdom har fået en jobcentersag.

 

Om forfatteren

Marianne Stein (født 1978), uddannet socialrådgiver i 2008.

I dag arbejder hun som privatpraktiserende socialrådgiver, er aktiv debattør, en kritisk stemme på beskæftigelsesområdet og optræder jævnligt i medierne.

5/5

BOGANMELDELSER

I JOBCENTERFORLØB? SÅ KAN DU IKKE UNDVÆRE DENNE​

“Bogen er supergodt delt op, og kan sagtens bruges som opslagsbog alt afhængig af, hvor man er i sit jobcenterforløb, og hvad det er, man har behov for at vide noget om.”

– Maj Thorsen –

Scroll to Top