fbpx

NY PRESSE OG KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Det er med stor fornøjelse, at jeg nu endelig kan præsentere Frederikke Alban som vores nye presse og kommunikationsrådgiver.

Frederikke Alban er uddannet journalist og har erfaring fra såvel dagblade som radio. De seneste 15 år har hun dog fungeret som presse- og kommunikationsrådgiver i bl.a. Region Hovedstaden og hos SKI – og har endvidere efteruddannelser i ledelse og kommunikation- og markedsføring.

Frederikke har efter et kræftbehandlingsforløb været sygemeldt i en længere periode som følge af bivirkninger og senfølger, men arbejder nu for mig nogle timer hver uge.

Gennem flere år har Frederikke fulgt beskæftigelsesområdet tæt, også som følge af egen situation. Hun siger selv, at hun derfor ikke kan forestille sig noget mere meningsfuldt arbejde end at være hér og bidrage til at udbrede kendskabet til de store udfordringer, der i dag er for syge og ledige.

For Frederikke er det vigtigt at gøre danskerne opmærksomme på, at de potentielt er i en langt mere sårbar situation, end de selv aner.

”Det er kun et sygdomsforløb eller for eksempel et fatalt fald på cyklen, der skiller dig fra at miste dit eksistensgrundlag. Velfærdssamfundet holder ikke længere hånden under dig i det omfang, de fleste går og tror. Men vi opdager det først, når vi selv rammes, og da er det ofte for sent at gøre noget ved det. Det er vigtigt, at vi får en debat om, hvordan vi bliver bedre til at passe på hinanden, når vi rammes af sygdom og ulykke.”

Frederikke skal varetage al pressekontakt og i det hele taget sørge for, at vi deler vores viden og kommunikerer aktivt med omverdenen.

 

Et stort velkommen til Frederikke.

 

Frederikke kan kontaktes på presse@mariannestein.dk

 

Kærligst

Marianne Stein

Skal andre læse dette?
Del her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!