fbpx

NY BOG PÅ VEJ – SÅDAN ÈN ER JEG JO IKKE

Sådan én er jeg jo ikke

 

Endelig kan jeg præsentere min kommende bog som udkommer til foråret.

 

Lidt om bogen:
“Kender du det? Du har taget en god uddannelse, altid passet dit job, karriere, børn, familie og levet det perfekte liv. Og bum, så er du nedlagt med stress, angst, depression, eller er blevet ramt af et piskesmæld efter en ulykke…

 

For første gang i dit liv skal du møde systemet. Et system, du ALDRIG i din vildeste fantasi, havde forestillet dig, at du skulle få brug for. For “sådan én er jeg jo ikke”.

Det kender jeg rigtig godt. Jeg var nemlig hende. Og i mit arbejde som privat socialrådgiver, møder jeg mange mennesker, som også kender det.

 

Jeg vil med min bog fortælle om mit møde med systemet fra den anden side af bordet – og om min vej tilbage. Derudover indeholder bogen nyttig viden om, hvordan du bedst klæder dig på som sygemeldt til mødet med jobcentret.

 

Bogen skal desuden være med til at bryde tabuet og fjerne fordommene om det at blive syg og have brug for hjælp fra systemet.

 

Udover sygemeldte så kan bogen kan også anbefales til pårørende, arbejdsgivere, socialrådgiverstuderende, socialrådgivere og sagsbehandlere i jobcentret og fagforeninger. Desuden kan den også med fordel læses af politikere og for andre som har interesse for vores samfund og velfærd.

 

Glæd dig til foråret 2020

 

Kærligst

Marianne Stein

Skal andre læse dette?
Del her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Et kærligt indspark

bliv klædt på til din sag

#Mariannestein

Relaterede indlæg

Deltag i debatten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
error: Alert: Indholdet er beskyttet !!